Arbeid beter in beeld

Met het arbeidsdeskundig onderzoek van re-integratiebureau RondomWerk in de regio Rotterdam worden de arbeidsmogelijkheden en inzetbaarheid van uw medewerker helder in beeld gebracht. Kan de medewerker op termijn terugkeren in het eigen werk of dient werk gezocht te worden buiten uw organisatie of in een andere passende functie? Ook hier is het goed een partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt.

Wat zijn de mogelijkheden?

De arbeidsdeskundige van RondomWerk in Rotterdam biedt middels het arbeidsdeskundig onderzoek een professioneel oordeel over de mogelijkheden van de medewerker in het benutten van restcapaciteit in arbeid. Maar maakt ook een inschatting van een mogelijk WIA-oordeel van het UWV.

  • Is het huidige werk van uw medewerker nog passend?
  • Kan het passend gemaakt worden?
  • Zijn er andere passende functies voor uw medewerker binnen uw organisatie?
  • Zijn er mogelijkheden om uw medewerker te begeleiden naar passend werk bij een andere werkgever?

Middels het arbeidsdeskundig onderzoek wordt u duidelijk geadviseerd over de vervolgaanpak. Dit is zeker aan de orde zodra het eerste ziektejaar eindigt. Dan moeten er keuzes worden gemaakt over het einddoel van de re-integratie: terug in eigen werk of een andere functie bij de eigen of een andere werkgever.

Zo werken wij

Het arbeidsdeskundig onderzoek wordt uitgevoerd op basis van een FML of Inzetbaarheidsprofiel, en eventueel een Deskundigen Oordeel en een organisatie- en functiebeschrijving. De arbeidsdeskundige in regio Rotterdam voert gesprekken met de medewerker, de opdrachtgever, en met de opdrachtgever en medewerker. Ook bekijkt de arbeidsdeskundige de daadwerkelijke werkplek.

Toetsing met uitzicht op een oplossing

In het arbeidsdeskundig onderzoek van RondomWerk vind ook een toetsing van de externe functies plaats, iets wat u elders niet snel zult vinden. De arbeidsdeskundige van RondomWerk toetst de externe functies met een functieselectiesysteem, vergelijkbaar met het CBBS van UWV. Er vindt een globale geautomatiseerde voorselectie van beroepen plaats aan de hand van een aantal ingebrachte gegevens.

Op basis van deze gegevens vindt een professionele eindselectie plaats door de functiebelasting en de functie-eisen handmatig te vergelijken met de persoonlijke- en de functionele mogelijkheden van de medewerker. Dit advies biedt een goed vertrekpunt voor de mogelijke re-integratie tweede spoor. Ook voor een re-integratie tweede spoor traject bent u bij RondomWerk aan het goede adres.

Meer weten over het arbeidsdeskundig onderzoek volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op. Wij beantwoorden graag uw vraag.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


rabobank
loopbaanbegeleiding, re-integratie
prisma
meeus
cleanlease
loopbaanbegeleiding, re-integratie
loopbaanbegeleiding, re-integratie
loopbaanbegeleiding, re-integratie
loopbaanbegeleiding, re-integratie
Tante Louise
stadlander
kraamcentrum