Soms ziet u dat uw medewerker zijn capaciteiten niet optimaal benut en vastloopt in het werk. Dat kan te maken hebben met gezondheidsklachten, werkdruk, de inhoud van het werk, de priv├ęsituatie of soms met het vastlopen in het maken van keuzes ten aanzien van de loopbaan. Met alle wijzigingen op de arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben op het gebied van loopbaanbegeleiding die meedenkt, doorpakt en aanpakt. Rondomwerk biedt loopbaanbegeleiding in Bergen op Zoom.

Grip door loopbaanbegeleiding

Tijdens de individuele gesprekken met de loopbaancoach van RondomWerk Bergen op Zoom worden de capaciteiten van de medewerker in kaart gebracht. Waar is de medewerker goed in? Waar krijgt de medewerker voldoening van? Wat motiveert de medewerker? Maar ook de energievreters worden onder de loep genomen. Welke mogelijkheden zijn er binnen uw organisatie? Zijn er opties buiten het bedrijf in de regio Bergen op Zoom? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet? Door de loopbaanbegeleiding Bergen op Zoom van RondomWerk komen de capaciteiten van uw medewerkers weer tot hun recht. Vraagstukken op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling worden verkend en aangepakt.

Duur en resultaat

De loopbaanbegeleiding is altijd maatwerk, individueel en modulair af te nemen. Eerst vindt een kennismakingsgesprek plaats waarna advies wordt gegeven over de duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding.

De loopbaanadviseur geeft de medewerker een nieuwe of andere kijk op zijn loopbaan. Hij verkrijgt inzicht in de persoonlijke effectiviteit en zijn eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is de medewerker beter in staat de juiste stappen te zetten in zijn loopbaan.

Professioneel en deskundig

Onze ervaren en enthousiaste loopbaanadviseurs maken gebruik van verschillende tools en test om de drijfveren, talenten en ambities van de medewerker in kaart te brengen. De loopbaanadviseur geeft de medewerker een nieuwe of andere kijk op zijn loopbaan. Hij verkrijgt inzicht in zijn persoonlijke effectiviteit en de eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is de werknemer beter in staat de juiste stappen te zetten in zijn loopbaan.

Vragen staat vrij

Meer weten over loopbaanbegeleiding Bergen op Zoom volgens RondomWerk? Onze loopbaanadviseur geeft u graag een eerste advies.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach