U ziet dat uw medewerker vastloopt in zijn huidige werk. Dat kan te maken hebben met het takenpakket, werkdrukbeleving, gezondheidsklachten of soms het niet maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan. Dan is het goed om uw medewerker loopbaanbegeleiding in Den Haag aan te bieden, zodat vragen worden beantwoord en werken weer energie geeft.

Grijp de mogelijkheden door loopbaanbegeleiding

In de persoonlijke gesprekken van de loopbaanbegeleiding Den Haag worden de ontwikkelde capaciteiten van de medewerker in beeld gebracht. Welke taken geven plezier in het werk en waardoor krijgt de medewerker energie? Met loopbaanbegeleiding krijgt uw medewerker weer grip op zijn werkende leven. Vraagstukken op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling worden verkend en aangepakt.

Onderzoeken wat wel kan

Met een aantal online tests wordt onderzocht waar liggen de interesses en welke kwaliteiten horen daarbij. Ook de werknemersvaardigheden en persoonlijkheidskenmerken brengen we in beeld. Hoe kan de medewerker deze het beste tot zijn recht laten komen? Welke mogelijkheden zijn er binnen uw organisatie? En welke buiten het bedrijf in de regio Den Haag? En de belangrijkste vraag is natuurlijk; hoe verder? Welke stappen wil de medewerker in de volgende fase van zijn loopbaan zetten? Allemaal vragen waarop onze loopbaancoach de medewerker het antwoord helpt vinden. Zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

Duur en resultaat

De persoonlijke loopbaanbegeleiding is altijd op maat en modulair af te nemen. Eerst vindt een kennismaking plaats tussen uw werknemer en de loopbaancoach. Vervolgens wordt advies gegeven over de duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding.

De loopbaancoach geeft de medewerker een nieuwe of andere kijk op zijn loopbaan.
Uw werknemer verkrijgt inzicht in zijn persoonlijke effectiviteit en de eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is hij beter in staat richting te geven aan zijn loopbaan en in actie te komen.

Vragen staat vrij

Meer weten over loopbaanbegeleiding in de regio Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op. De loopbaancoaches van RondomWerk staat u graag te woord.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales