De loopbaanbegeleiding in Dordrecht door RondomWerk zorgt ervoor dat uw medewerker meer energie krijgt van zijn huidige werk. Wanneer werkzaamheden en functies binnen een organisatie gaan veranderen is het van belang dat de medewerkers optimaal kunnen floreren. De loopbaanadviseurs van re-integratiebureau RondomWerk denken graag met uw medewerker mee over werk, scholing en loopbaanbegeleiding.

Medewerkers in hun kracht door loopbaanbegeleiding in Dordrecht

Het maken van keuzes ten aanzien van de loopbaan is spannend maar geeft ook energie. Onze bevlogen loopbaancoaches begeleiden de medewerker in het maken van keuzes. De loopbaanbegeleiding helpt in een nieuwe stap naar werk, op een manier die bij de medewerker past. Hierdoor geeft werken weer energie en houdt u grip op de organisatie.

Ga voor de mogelijkheden

Tijdens de eerste gesprekken wordt samen met uw medewerker het huidige functioneren in beeld gebracht. Er wordt aandacht geschonken aan de competenties die de medewerker ontwikkeld heeft en wat hij al bereikt heeft. Hoe kan de medewerker met meer plezier, zin en energie werken? Waar liggen zijn talenten eigenlijk precies? Welke mogelijkheden zijn er binnen uw organisatie? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet? In deze krappe arbeidsmarkt is het van belang dat medewerkers in hun kracht zitten en betrokken zijn.

Onderzoeken wat het beste past

Middels een aantal online tests en tools onderzoeken we waar interesses liggen en welke kwaliteiten daarbij  horen. Ook de werknemersvaardigheden en persoonlijkheidskenmerken worden door de loopbaanadviseur in beeld gebracht. Hoe kan de medewerker die tot zijn recht laten komen? En de belangrijkste vraag natuurlijk is, hoe verder? Welke richting wil de medewerker op in de volgende fase van zijn loopbaan? Allemaal vragen waarop de  loopbaancoach van RondomWerk de medewerker het antwoord helpt vinden. Zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

DE KRACHT VAN MAATWERK

De duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding in Dordrecht worden in overleg bepaald. Hierdoor is de loopbaanbegeleiding voor iedere medewerker op maat en modulair af te nemen.

VERDIENT UW ORGANISATIE OOK DE AANPAK VAN RE-INTEGRATIEBUREAU RONDOMWERK?

Bel vandaag nog met een van onze specialisten op 085 – 040 25 99 voor al uw vragen over de loopbaanbegeleiding in Dordrecht.

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie