facebookpixel

U ziet dat uw medewerker vastloopt in zijn capaciteiten niet optimaal kan benutten in de huidige werksituatie. Dit kan te maken hebben met de gezondheidsklachten, werkzaamheden, ervaren werkdruk of soms het niet maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan. Loopbaanbegeleiding in Goes helpt de medewerker op gang helpen met het zetten van nieuwe stappen in de ontwikkeling. Met alle veranderingen op de huidige arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt.

Grip door loopbaanbegeleiding in Goes

Tijdens de individuele gesprekken met de loopbaancoach van RondomWerk in Goes worden de capaciteiten, kwaliteiten en sterktes van de medewerker in kracht gebracht. Wat geeft de medewerker energie? Waar krijgt de medewerker plezier van? Maar ook de energievreters worden onder de loep genomen. Welke mogelijkheden zijn er  binnen uw bedrijf? Zijn er opties buiten de organisatie in Goes? Heeft de medeweker moeite met het maken van keuzes of durft hij dit niet? Met loopbaanbegeleiding in Goes komt uw medewerker weer in zijn kracht. Vraagstukken op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling worden verkend en aangepakt.

Deskundig en professioneel

Onze ervaren loopbaancoaches maken gebruik van verschillende tests en tools om de ambities, talenten en drijfveren van de medewerker in beeld te brengen. Door de loopbaanbegeleiding in Goes krijgt de medewerker een ander kijk op zijn werkleven. Hij verkrijgt inzicht in zijn persoonlijke effectiviteit en de eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is de werknemer beter in staat de juiste stappen te zetten in zijn loopbaan.

De kracht van maatwerk

De individuele begeleiding is altijd maatwerk en modulair af te nemen. Eerst vindt een kennismaking plaats waarna advies gegeven wordt over de duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding.

De loopbaancoach geeft de medewerker een nieuwe of andere kijk op zijn loopbaan. Hij verkrijgt inzicht in zijn persoonlijke effectiviteit en de eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is de werknemer beter in staat de juiste stappen te zetten in zijn loopbaan.

Vragen staat vrij

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze loopbaancoach geeft u graag een eerste advies over de loopbaanbegeleiding in Goes.

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie