facebookpixel

De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren niet doorzichter op geworden. De enige constante lijken de continue veranderingen op de arbeidsmarkt en soms ook binnen uw bedrijf. Binnen deze ontwikkelingen doet u als werkgever er alles aan om de organisatie optimaal te laten floreren. In deze arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben op het gebied van loopbaanbegeleiding die meedenkt, aanpakt en doorpakt.

Fit door loopbaanbegeleiding

Ziet u dat uw medewerker minder energie krijgt van zijn werkzaamheden binnen uw organisatie? Gaan de werkzaamheden en functies binnen de organisatie veranderen? De loopbaancoaches van RondomWerk Rotterdam denken graag met uw medewerker mee over werk, scholing en loopbaanontwikkeling.

Opties zijn er om te benutten

Eerst wordt samen met uw medewerker het functioneren in beeld gebracht. Waar liggen de talenten van de medewerker nou precies? Hoe kan de medewerker met meer energie, zin en plezier werken? Welke mogelijkheden zijn er in het binnen uw organisatie? Zijn er opties buiten het bedrijf in Rotterdam? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet?

Duur en resultaat

Al deze vragen komen aan bod tijdens de loopbaanbegeleiding. De persoonlijke begeleiding van de loopbaancoach is altijd op maat en modulair af te nemen. Eerst vindt een kennismaking plaats tussen waarna vervolgens advies wordt gegeven over de duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding.

De loopbaancoach geeft de medewerker een andere of nieuwe kijk op zijn loopbaan. Hij verkrijgt inzicht in zijn persoonlijke effectiviteit en de eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is de werknemer beter in staat de juiste stappen te zetten in zijn loopbaan.

Loopbaanbegeleiding geeft energie

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is spannend maar ook inspirerend. Onze enthousiaste loopbaancoaches begeleiden de medewerker in het maken van keuzes. Zo helpt de loopbaanbegeleiding Rotterdam van RondomWerk in de nieuwe stap naar werk, op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken weer energie geeft.

Vragen staat vrij

Meer weten over loopbaanbegeleiding Rotterdam volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op.
Onze loopbaancoach geeft graag antwoord op uw vragen.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie