facebookpixel

Valt het u op dat uw medewerker minder bevlogen naar het werk komt? Of toe is aan een nieuwe uitdaging die hem meer energie geeft? Gaan de werkzaamheden en functies binnen uw organisatie veranderen? De loopbaancoaches van re-integratiebureau RondomWerk Utrecht ondersteunen uw medewerkers met de passende loopbaanbegeleiding.

Grijp de mogelijkheden

Bij aanvang van de loopbaanbegeleiding wordt samen met de loopbaancoach van RondomWerk het huidige functioneren van uw medewerker in beeld gebracht. Door te inventariseren welke competenties in de loop der jaren zijn ontwikkeld. Door te onderzoeken wat energie geeft en wat energie vreet. Waar liggen de krachten van de medewerker nu precies? Hoe kan de medewerker meer energie, zin en plezier uit het werk halen? Welke opties zijn er binnen uw organisatie? Zijn er mogelijkheden buiten de organisatie in de regio Utrecht? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet?

Onderzoek de mogelijkheden met loopbaanbegeleiding

Met behulp van online tools en tests wordt in beeld gebracht welke competenties de medeweker heeft ontwikkeld heeft en welke interesses daarbij horen. Ook de vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken worden in kaart gebracht. Hoe kan de medewerker deze zo veel mogelijk gebruiken en zo weer in zijn kracht komen? Welke richting wil de medewerker op in de volgende fase van zijn loopbaan? En de belangrijkste vraag natuurlijk, welke vervolgstappen moeten worden gezet? Allemaal vragen waarop de loopbaancoach van RondomWerk de medewerker het antwoord helpt vinden. Zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

Begeleiding als gegoten

De persoonlijke begeleiding in de loopbaanbegeleiding is altijd op maat en modulair af te nemen. Eerst vindt een kennismaking plaats tussen de medewerker en de loopbaancoach waarna vervolgens advies wordt gegeven over de duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding.

Een nieuwe start

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is spannend, maar geeft ook energie. Onze bevlogen loopbaancoaches ondersteunen de medewerker in het maken van keuzes. Zo helpt de loopbaanbegeleiding van RondomWerk Utrecht, op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken weer energie geeft. En u grip houdt op de organisatie.

Vragen staat vrij

Meer weten over loopbaanbegeleiding Utrecht volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze loopbaancoach geeft u graag een eerste advies.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie