facebookpixel

De arbeidsmarkt is de laatste jaren minder transparant geworden. De enige constante lijken de continue veranderingen, op de arbeidsmarkt en soms ook binnen uw organisatie. Binnen deze ontwikkelingen doet de werkgever er alles aan om de organisatie te laten floreren. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben op het gebied van loopbaanbegeleiding die u en uw medewerkers ondersteunt zo optimaal mogelijk te werken.

Speel in op ontwikkeling met loopbaanbegeleiding

Valt het u op dat uw medewerker minder energie krijgt in zijn huidige functie? Of toe is aan een nieuwe uitdaging? Gaan taken en functies binnen de organisatie veranderen? De loopbaancoaches van RondomWerk West-Brabant ondersteunen uw medewerkers met behulp van passende loopbaanbegeleiding.

GRIJP DE MOGELIJKHEDEN

Bij start van de loopbaanbegeleiding wordt samen met de loopbaancoach van RondomWerk het huidige functioneren van uw medeweker in beeld gebracht. Door te inventariseren welke competenties in de loop der jaren ontwikkeld zijn. Door te onderzoeken wat energie geeft en wat energie vreet.  Hoe kan de medewerker meer energie en plezier uit het werk halen? Waar liggen zijn sterke eigenschappen eigenlijk precies? Welke mogelijkheden zijn er binnen uw organisatie? En welke buiten het bedrijf in de regio West- Brabant? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet?

ONDERZOEKEN WAT WEL KAN

Met behulp van online tests en tools wordt onderzocht waar interesses liggen en welke competenties daarbij horen. Ook de persoonlijkheidskenmerken en vaardigheden worden in beeld gebracht. Welke richting wil de medewerker op in de volgende fase van zijn loopbaan? Hoe kan de medewerker deze zo optimaal mogelijk gebruiken en zo weer in zijn kracht komen? En de belangrijkste vraag natuurlijk, wat zijn de vervolgstappen? Allemaal vragen waarop onze loopbaancoach de medewerker het antwoord helpt vinden. Zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

LOOPBAANBEGELEIDING DIE PAST ALS EEN HANDSCHOEN

Want ondanks dat de duur van de loopbaanbegeleiding en de intensiteit in overleg bepaald worden, is de loopbaanbegeleiding voor iedere medewerker op maat. En dus modulair  af te nemen.

EEN NIEUWE START

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is spannend maar ook inspirerend. Onze enthousiaste loopbaancoaches ondersteunen de medewerker in het maken van keuzes. Zo helpt de loopbaanbegeleiding van RondomWerk West-Brabant, op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken weer energie geeft. En u grip houdt op de organisatie.

VRAGEN STAAT VRIJ

Meer weten over loopbaanbegeleiding West-Brabant volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze loopbaancoach geeft u graag een eerste advies.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie