facebookpixel

U ziet dat uw medewerker vastloopt in zijn werk en zijn capaciteiten niet optimaal kan benutten. Dat kan te maken hebben met de werkzaamheden, gezondheidsklachten, werkdruk of soms het niet maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan. Loopbaanbegeleiding voor deze medewerker de medewerker op gang helpen met het zetten van nieuwe stappen in de ontwikkeling. Met alle veranderingen op de huidige arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt.

Grip door loopbaanbegeleiding

Tijdens de individuele gesprekken met de loopbaancoach van RondomWerk Zeeland worden de sterktes van de medewerker in beeld gebracht. Waar krijgt de medewerker plezier van? Wat geeft energie? Maar ook de energievreters worden onder de loep genomen. Welke mogelijkheden zijn er  binnen uw organisatie? Zijn er opties buiten het bedrijf in Zeeland? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet? Met loopbaanbegeleiding komt uw medewerker weer in zijn kracht. Vraagstukken op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling worden verkend en aangepakt.

Deskundig en prodfessioneel

Onze ervaren loopbaancoaches maken gebruik van diverse tests en tools om de talenten, ambities en drijfveren van de medewerker in beeld te brengen. De loopbaancoach geeft de medewerker een andere of nieuwe kijk op zijn loopbaan. Hij verkrijgt inzicht in zijn persoonlijke effectiviteit en de eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is de werknemer beter in staat de juiste stappen te zetten in zijn loopbaan.

Duur en resultaat

De individuele begeleiding is altijd maatwerk en modulair af te nemen. Eerst vindt een kennismaking plaats waarna advies wordt gegeven over de duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding.

De loopbaancoach geeft de medewerker een andere of nieuwe kijk op zijn loopbaan. Hij verkrijgt inzicht in zijn persoonlijke effectiviteit en de eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is de werknemer beter in staat de juiste stappen te zetten in zijn loopbaan.

Vragen staat vrij

Meer weten over loopbaanbegeleiding Zeeland volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze loopbaancoach geeft u graag een eerste advies


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie