Outplacement in de regio Amsterdam

Een nieuwe baan waarin uw ervaring tot zijn recht komt? Als iemand het verdient, bent u het! Je baan verliezen is tenslotte een vervelende ervaring. In deze situatie kan uw medewerker praktische en persoonlijke ondersteuning gebruiken van één van onze deskundige adviseurs. Het verwerken en accepteren van de nieuwe situatie, het resultaatgericht werken aan een nieuwe arbeidstoekomst, vragen over de financiële status, dát zijn zaken waar RondomWerk de medewerker graag in bij staat. U bent hier aan het juiste adres voor Outplacement Amsterdam.

Wij houden van daadkracht

Daarom ligt onze focus vanaf dag één op het vinden van een betaalde baan. Onze individuele, persoonlijke aandacht én aanpak blijkt vanaf de eerste dag zijn vruchten af te werpen. Outplacementbegeleiding is altijd op maat. Waar de één het liefst zelfstandig aan een nieuwe baan werkt in onze e-learning module, kiest een ander ervoor om de transitievergoeding in te zetten voor loopbaanonderzoek, sollicitatietraining of het opdoen van werkervaring in een nieuwe functie.

Jobhunting

Met behulp van ons innovatief vacaturezoekprogramma scannen wij dagelijks op actuele en relevante vacatures en leggen deze direct aan de werknemer voor. Rekening houdend met de zoekstraal van de werknemer, dus Amsterdam en omgeving. Daarnaast krijgt de medewerker een persoonlijk account om ook zelf gericht en gemakkelijk te zoeken naar beschikbare banen en interessante bedrijven in de regio Amsterdam.

Succesvolle plaatsingen!

Outplacementbureau RondomWerk is trots op haar hoge plaatsingspercentage (86 procent). Dat betekent dat wij meer dan vier van de vijf outplacementtrajecten succesvol afsluiten.

Op het lijf geschreven

Het geheim van ons uitzonderlijk hoge plaatsingspercentage bij begeleiding van werk naar werk? Dat is zonder twijfel onze persoonlijke aanpak! Want ondanks dat de duur van de begeleiding en de intensiteit in overleg met werkgever en werknemer worden bepaald, is outplacement voor iedere medewerker op maat en met verschillende opties af te nemen. De outplacementbegeleiding van RondomWerk helpt iedere werknemer na ontslag bij het vinden van een nieuwe baan.

Ons netwerk(t)

Bij of dankzij het uitgebreide en sterke netwerk van bedrijven – ook bij u in de regio Amsterdam – weet RondomWerk uw werknemer zo snel mogelijk weer in een passende functie aan de slag te helpen. Onze resultaatgerichte aanpak die zowel voor de werknemer als werkgever uitkomst biedt.

Verdient u ook de aanpak van RondomWerk?

Meer weten over outplacement in de regio Amsterdam volgens RondomWerk?
Neem vrijblijvend contact op. Onze werkadviseurs geven graag antwoord op uw vragen over re-integratie en outplacement.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie