Outplacement in de regio Bergen op Zoom

In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen – werken op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Het begeleiden van medewerkers naar een nieuwe of verbeterde werksituatie is ons op het lijf geschreven. Wij gaan altijd uit van talent en denken in kansen. Je baan verliezen of afscheid moeten nemen van een medewerker is veelal geen vrijwillige keuze en een ingrijpende ervaring. Dan is het goed een deskundige partner te kiezen in de regio Bergen op Zoom om zo de gevoeligheden en financiële gevolgen te reduceren.

Van talent naar doen

Onze werkadviseur in Bergen op Zoom start de outplacementbegeleiding met een intake van één of twee persoonlijke gesprekken. Er is aandacht voor de vragen en eventuele twijfels van de medewerker en samen maken zij het hoofd – en dus de weg – vrij voor een nieuw begin. De zoekrichting, talenten en wensen van de werknemer worden vervolgens uiteengezet, eventueel aangevuld met een aantal competentietesten. Het beeld van wat de medewerker zoekt, kan, wil en verwacht van zijn nieuwe baan wordt verhelderd en getoetst op realiteit in de huidige arbeidsmarkt.

Passend als een handschoen

RondomWerk is trots op haar plaatsingspercentage van maar liefst 86%. Meer dan vier van de vijf outplacementtrajecten worden succesvol afgesloten. Ook bij u in de regio Bergen op Zoom. Onze persoonlijke, pragmatische en daadkrachtige aanpak helpt iedere medewerker na ontslag op de goede weg en driekwart naar een nieuwe baan. Mede dankzij ons uitgebreide en sterke netwerk(t) in Bergen op Zoom. Outplacement is altijd op maat voor de werknemer rekening houdend met zijn of haar zelfwerkzaamheid. De duur van de outplacementbegeleiding en de intensiteit van de ondersteuning is maatwerk en dus flexibel in prijs.

U verdient toch ook de aanpak van RondomWerk?

Meer weten over outplacement in Bergen op Zoom? Neem gerust contact op met één van onze deskundige werkadviseurs! We vertellen u graag meer over outplacement

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales