Afscheid nemen van een werknemer, maar ook je baan verliezen is een heftige ervaring zowel voor werkgever als werknemer. Immers, een bedrijfsovername of -sluiting, een reorganisatie of in het ergste geval een arbeidsconflict is meestal geen vrijwillige keuze. Outplacement is dan al gauw het begin van een nieuw (werk)leven. Om zo de emotionele en financiële consequenties verzachten. In zo’n situatie is het goed een regionale partij te kiezen die met u meedenkt, aanpakt én doorpakt!

Oog op de bal

Een nieuwe baan bij een andere organisatie is een mooie kans voor de medewerker. De individuele en persoonlijke aandacht én aanpak van outplacementbureau RondomWerk blijkt vanaf de eerste dag zijn vruchten af te werpen. Met een actieve en positieve instelling en een positief resultaat voor ogen lukt het de werknemer maar liefst 86% om samen met onze werkadviseur die nieuwe baan in de regio Goes snel dichterbij te halen. Maar liefst 86% van de outplacementtrajecten worden bij outplacementbureau RondomWerk succesvol afgesloten! Het geheim van ons uitzonderlijk hoge plaatsingspercentage bij begeleiding van werk naar werk is zonder twijfel onze resultaatgerichte en persoonlijke aanpak! Altijd met respect voor zowel werkgever als werknemer.

Denken in kansen

Outplacement Goes met RondomWerk start met tenminste één persoonlijk intakegesprek. Tijdens de vervolg gesprekken worden de kansen en wensen van de medewerker in kaart gebracht en is er ruim de aandacht voor de zoekrichting, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten van de werknemer. Wat zoekt, kan, wil en verwacht de medewerker van zijn nieuwe baan? Waar liggen de kansen? Moet hij nog dingen ‘loslaten’? De werkadviseur van outplacementbureau RondomWerk helpt de medewerker bij vragen en onzekerheden en zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

Outplacement goes

Het uitgebreide en sterke netwerk van RondomWerk in de provincie Zeeland speelt een belangrijke rol in onze daadkrachtige aanpak. Met en dankzij deze bedrijven weten wij werknemers in een passende functie in betaald werk te krijgen. Een oplossing die goed voelt voor werkgever én werknemer!

Verdient u ook de Zeeuwse aanpak van RondomWerk?

Maak snel kennis met onze betrouwbare, vakkundige en klantvriendelijke werkadviseurs in de regio Goes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte outplacement Goes!

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales