Het verliezen van je baan maar ook afscheid nemen van een werknemer is een heftige ervaring zowel voor werkgever als werknemer. Immers, een bedrijfssluiting of -overname, een reorganisatie of in het ergste geval een arbeidsconflict is meestal geen vrijwillige keuze. Outplacement in Roosendaal is dan al gauw het begin van een nieuw (werk)leven. Om zo de emotionele en financiële consequenties verzachten. In zo’n situatie is het goed een Roosendaalse partij te kiezen die met u meedenkt, aanpakt én doorpakt!

86% kans op een nieuwe baan

Een nieuwe baan bij een andere werkgever is een mooie kans voor uw oud werknemer. De persoonlijke en individuele aanpak en aandacht van outplacementbureau RondomWerk vergroot de kans op een nieuwe baan aanzienlijk. Door de positieve en actieve instelling van onze werkadviseurs lukt het maar liefst 86% van de outplacementtrajecten om samen die nieuwe baan in de regio Roosendaal snel dichterbij te halen. Het geheim van ons uitzonderlijk hoge plaatsingspercentage bij outplacement in Roosendaal is zonder twijfel onze persoonlijke en resultaatgerichte! Altijd met respect voor zowel werkgever als werknemer.

Wij denken in kansen

Outplacement in Roosendaal met RondomWerk start met tenminste één persoonlijk intakegesprek. Tijdens de vervolg gesprekken worden de wensen en mogelijkheden van de medewerker in kaart gebracht en is er ruim de aandacht voor de vaardigheden, zoekrichting, en persoonlijke kwaliteiten van de werknemer. Wat zoekt, kan, wil en verwacht de medewerker van zijn nieuwe baan? Waar liggen de kansen? Moet hij nog dingen ‘loslaten’? De werkadviseur van outplacementbureau RondomWerk helpt de medewerker bij vragen en onzekerheden en zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

Outplacement in Roosendaal

Het sterke en uitgebreide netwerk van RondomWerk in de regio Roosendaal speelt een belangrijke rol in onze daadkrachtige aanpak. Met en dankzij deze bedrijven weten wij werknemers in een passende functie in betaald werk te krijgen. Een oplossing die goed voelt voor werkgever én werknemer!

Verdient u ook de aanpak van outplacementbureau RondomWerk?

Maak snel kennis met onze betrouwbare, vakkundige en klantvriendelijke werkadviseurs in de regio Roosendaal. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte outplacement in Roosendaal!

 

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach