facebookpixel

Iedereen verdient een (nieuwe) baan waarin zijn talent tot zijn recht komt! RondomWerk biedt deskundige en resultaatgerichte outplacementbegeleiding, ook bij u in de regio West Brabant. Begeleiding van werk naar werk is ons op het lijf geschreven en wij helpen iedere werknemer na ontslag bij het vinden van een nieuwe baan. Je baan verliezen of afscheid nemen van een medewerker is een pijnlijke gebeurtenis voor zowel werkgever als werknemer en lang niet altijd vrijwillig. Outplacement West Brabant door RondomWerk kan het begin zijn van een nieuw (werk)leven. In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen – werken op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij.

Succes (vrijwel) verzekerd!

Meer dan vier van de vijf outplacementtrajecten bij RondomWerk worden succesvol afgesloten! Onze persoonlijke, pragmatische en resultaatgerichte aanpak bij begeleiding van werk naar werk is het geheim van ons uitzonderlijk hoge plaatsingspercentage van 86%. Een partner die meedenkt, aanpakt en doorpakt en altijd met respect voor werkgever en werknemer. De werkadviseur in West Brabant heeft het oog op de bal en het lukt verrassend vaak om samen met de medewerker die nieuwe baan dichterbij te halen. Met en dankzij ons uitgebreide netwerk van bedrijven in West Brabant helpen we de werknemer in een nieuwe, passende functie in betaald werk. Het verzachten van de emotionele en financiële consequenties na baanverlies is dan een bijkomend voordeel.

outplacement west brabant

De werkadviseur van RondomWerk schenkt in de eerste gesprekken met de werknemer genoeg aandacht aan de vaardigheden, kwaliteiten en zoekrichting. Vragen als wat zoekt, kan, wil en verwacht de medewerker van zijn nieuwe baan worden met elkaar besproken. Waar is overbrugging nodig om de stap te maken naar een nieuwe werkomgeving? Zijn er nog blokkades die de medewerker in de weg zitten? In deze fase van de outplacementbegeleiding maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin. De duur en intensiteit van de begeleiding is maatwerk en modulair af te nemen.

Meer weten over outplacement volgens RondomWerk?

Onze klantvriendelijke werkadviseurs helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en uw maatwerkofferte outplacement.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie