Afscheid nemen van een medewerker, maar ook je baan verliezen is een heftige ervaring zowel voor werkgever als werknemer. Immers, een bedrijfsovername of -sluiting, een reorganisatie of in het ergste geval een arbeidsconflict is meestal geen vrijwillige keuze. Outplacement Zeeland is dan al gauw het begin van een nieuw (werk)leven. Om zo de emotionele en financiële consequenties verzachten. In zo’n situatie is het goed een regionale partij te kiezen die met u meedenkt, aanpakt én doorpakt!

Oog op de bal

Een nieuwe baan bij een andere werkgever is een mooie kans voor de medewerker. De individuele en persoonlijke aandacht én aanpak van RondomWerk blijkt vanaf de eerste dag zijn vruchten af te werpen. Met positief resultaat voor ogen en een actieve en positieve instelling lukt het de werknemer verrassend vaak om samen met onze werkadviseur die nieuwe baan in Zeeland snel dichterbij te halen. Meer dan vier van de vijf (86%) outplacement trajecten worden bij RondomWerk succesvol afgesloten! Het geheim van ons uitzonderlijk hoge plaatsingspercentage bij begeleiding van werk naar werk is zonder twijfel onze persoonlijk en resultaatgerichte aanpak! Altijd met respect voor zowel werkgever als werknemer.

Denken in kansen

Outplacement Zeeland met RondomWerk start met tenminste één persoonlijk intakegesprek. Tijdens de volgende gesprekken worden de wensen en kansen van de medewerker in kaart gebracht en is er  voldoende aandacht voor de vaardigheden, zoekrichting en persoonlijke kwaliteiten van de werknemer. Wat zoekt, kan, wil en verwacht de medewerker van zijn nieuwe baan? Waar liggen de kansen? Moet hij nog dingen ‘loslaten’? De werkadviseur van RondomWerk outplacement helpt de medewerker bij vragen en onzekerheden en zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

outplacement zeeland

Het uitgebreide en sterke netwerk van RondomWerk in de provincie Zeeland speelt een belangrijke rol in onze daadkrachtige aanpak. Met en dankzij deze bedrijven weten wij werknemers in een passende functie in betaald werk te krijgen. Een oplossing die goed voelt voor werkgever én werknemer!

Verdient u ook de Zeeuwse aanpak van RondomWerk?

Maak snel kennis met onze vakkundige, betrouwbare en klantvriendelijke werkadviseurs in de provincie Zeeland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte outplacement op maat!.


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales