facebookpixel

Met een plaatsingspercentage van maar liefst 86% is RondomWerk een bovengemiddeld goed outplacementbureau in Tilburg en omstreken. In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Afscheid nemen van een werknemer of het verliezen van je baan is niet altijd vrijwillig en voor alle partijen een fase met veel impact. Outplacementbegeleiding is dan al gauw het begin van een nieuw (werk)leven. De aanpak van outplacementbureau RondomWerk biedt uitkomst voor zowel werkgever als werknemer.

Wij houden van doorpakken

Met een perspectief op een nieuwe functie bij een andere organisatie worden de financiële en gevoelsmatige consequenties van het ontslag voor zowel medewerker als organisatie verzacht. Ons sterke en hechte team van professionele werkadviseurs met een groot netwerk in Tilburg begeleiden de medewerker in hun zoektocht naar ander werk.  Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak in combinatie met onze ervaring en kennis van de regionale arbeidsmarkt zorgt voor ons hoge slagingspercentage van maar liefst 86%!

Bevlogen outplacementbureau in Tilburg

Voor een outplacementtraject voor uw medewerker is RondomWerk het outplacementbureau in Tilburg. RondomWerk verzorgt trajecten welke op maat met u zijn afgestemd. De medewerker kan samen met de adviseur zelf de intensiteit en modules van het outplacementtraject kiezen. Hiermee speelt de werkadviseur in op de specifieke situatie van de medewerker, ongeacht de achtergrond of het opleidingsniveau. Tijdens de persoonlijke gesprekken is er aandacht voor de talenten, zoekrichting en werknemersvaardigheden van de medewerker. Met een actieve instelling van de medewerker samen met onze betrokken, bevlogen en nuchtere adviseurs komt een nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij!

Bovengemiddeld goed outplacementbureau in Tilburg

Outplacementbureau RondomWerk bestaat twaalf jaar en is trots op de hoogst mogelijke beoordeling door het keurmerk Blik op Werk! Maar vooral op de dikke 8 van het klanttevredenheidsonderzoek waarmee opdrachtgevers de inzet en het resultaat van onze vakkundige en enthousiast adviseurs beoordelen.

VRAGEN STAAT VRIJ

Meer weten over outplacement volgens RondomWerk? Neem gerust contact op. Onze werkadviseurs vertellen u graag meer over ons outplacementbureau in Tilburg.

 

 

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie