Het verliezen van je baan in het onderwijs of afscheid moeten nemen van een boventallige medewerker is voor alle betrokken partijen een fase met veel impact en lang niet altijd vrijwillig. In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Met de Outplacementbegeleiding van RondomWerk staan de medewerkers uit het onderwijs dan al snel aan het begin van een nieuw (werk)leven. Outplacementbureau RondomWerk heeft veel ervaring met outplacement in het onderwijs. Van onze trajecten worden er maar liefst drie van de vier succesvol afgesloten.

WIJ HOUDEN VAN AANPAKKEN

Met een grote kans op een nieuwe baan worden de gevoelsmatige en financiële en gevolgen van het afscheid verzacht voor zowel medewerker als organisatie. Outplacementbureau RondomWerk heeft een sterk en hecht team van professionele werkadviseurs met een sterk netwerk in het onderwijs maar ook in andere branches waar een nieuw toekomstperspectief ligt. Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak in combinatie met onze ervaring en kennis van de arbeidsmarkt in het onderwijs zorgt voor ons hoge slagingspercentage van maar liefst 86%!

outplacement onderwijs

Outplacementbureau RondomWerk verzorgt maatwerk trajecten. De medewerker en organisatie kiezen samen met de werkadviseur de modules en intensiteit van het outplacementtraject. Hiermee wordt er goed ingespeeld op de specifieke situatie van de werknemer, ongeacht het opleidingsniveau of welke functie de medewerker binnen de school bekleedde. In de individuele gesprekken is er voldoende aandacht voor de vaardigheden, zoekrichtingen en de talenten van de medewerker. Met een actieve instelling van de medewerker samen met onze pragmatische, bevlogen en betrokken ingestelde en nuchtere werkadviseurs komt een nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij!

OMDAT UW MEDEWERKER DIE NIEUWE BAAN VERDIENT

Outplacementbureau RondomWerk bestaat ruim twaalf jaar en is trots op haar drie sterren Blik op Werk keurmerk! Maar vooral op de mooie 8 van het klanttevredenheidsonderzoek waarmee opdrachtgevers de inzet en het resultaat van onze vakkundige en enthousiast adviseurs beoordelen. Wij helpen uw medewerker dan ook graag naar een nieuwe werksituatie in of buiten het onderwijs.

VRAGEN STAAT VRIJ

Meer weten over outplacementbureau RondomWerk? Neem gerust contact op. Onze adviseurs helpen u graag.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie