EEN NIEUW (WERK)LEVEN
Het verliezen van je baan of het afscheid moeten nemen van een boventallige medewerker is voor alle betrokken partijen een fase met veel impact en lang niet altijd vrijwillig. In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Outplacementbegeleiding helpt uw medewerker dan al snel aan het begin van een nieuw (werk)leven. De aanpak van outplacementbureau RondomWerk in de regio Breda biedt uitkomst voor zowel de wekgever als werknemer. Van onze trajecten worden er maar liefst drie van de vier succesvol afgesloten.

WIJ HOUDEN VAN AANPAKKEN
Met een grote kans op nieuw werk worden de gevoelsmatige en financiële en gevogen van het afscheid verzacht voor zowel medewerker als organisatie. Outplacementbureau RondomWerk heeft een sterk en hecht team van professionele werkadviseurs met een sterk netwerk in de regio Breda. Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak in combinatie met onze ervaring en kennis van de arbeidsmarkt in de regio Breda arbeidsmarkt zorgt voor ons hoge slagingspercentage van 86%!

PASSEND ALS EEN HANDSCHOEN
Outplacementbureau 
RondomWerk verzorgt trajecten op maat. De medewerker en organisatie kiezen samen met de adviseur de modules en intensiteit van het traject. Hiermee wordt er goed ingespeeld op de specifieke situatie van de werknemer, ongeacht het opleidingsniveau of de achtergrond van de medewerker. In de persoonlijke gesprekken is er voldoende aandacht voor de werknemersvaardigheden, zoekrichtingen en de talenten van de medewerker. Met een actieve instelling van de medewerker samen met onze betrokken en bevlogen ingestelde adviseurs komt een nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij!

OMDAT UW MEDEWERKER DIE NIEUWE BAAN VERDIENT
Outplacementbureau RondomWerk bestaat ruim elf jaar en is trots op haar vier sterren Blik op Werk keurmerk! Maar vooral op de dikke 8 van het klanttevredenheidsonderzoek waarmee opdrachtgevers de inzet en het resultaat van onze vakkundige en enthousiast adviseurs beoordelen. Wij helpen uw medewerker dan ook graag naar een nieuwe werksituatie in de regio Breda.

VRAGEN STAAT VRIJ

Meer weten over outplacementbureau RondomWerk? Neem gerust contact op. Onze adviseurs helpen u graag.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach