Met een plaatsingspercentage van maar liefst 86% is RondomWerk een succesvol outplacementbureau in Dordrecht en omstreken. In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Het verliezen van je baan of afscheid nemen van een medewerker is niet altijd vrijwillig en voor alle partijen met veel impact. Outplacement is dan al gauw het begin van een nieuw (werk)leven. Onze aanpak biedt uitkomst voor zowel de werknemer als werkgever.

Rondomwerk houdt van aanpakken

Met een perspectief op een nieuwe functie bij een andere organisatie worden de financiële en gevoelsmatige consequenties van het ontslag verzacht voor zowel medewerker als werkgever. RondomWerk heeft een sterk en hecht team van professionele werkadviseurs met een groot netwerk in Dordrecht. Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak in combinatie met onze ervaring en kennis van de regionale arbeidsmarkt zorgt voor ons hoge slagingspercentage van 86%!

Bevlogen outplacementbureau in Dordrecht

Outplacementbureau RondomWerk verzorgt trajecten op maat in de regio Dordrecht. De (ex)medewerker kan samen met de adviseur zelf de begeleidingsintensiteit en modules van de outplacementbegeleiding kiezen. Hiermee speelt de werkadviseur in op de specifieke situatie van de werknemer, ongeacht de achtergrond of het opleidingsniveau van de medewerker. Tijdens de persoonlijke gesprekken is er ruim aandacht voor de zoekrichting,  werknemersvaardigheden en de talenten van de medewerker. Met een actieve instelling van de medewerker samen met onze betrokken, bevlogen en nuchtere adviseurs komt een nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij!

Bovengemiddeld goed outplacementbureau in Dordrecht

Outplacementbureau RondomWerk bestaat twaalf jaar en is trots op de hoogst mogelijke beoordeling door het keurmerk Blik op Werk! Maar vooral op de dikke 8 van het klanttevredenheidsonderzoek waarmee opdrachtgevers de inzet en het resultaat van onze vakkundige en enthousiast adviseurs beoordelen.

Vragen staat vrij

Meer weten over outplacement volgens RondomWerk? Neem gerust contact op. Onze adviseurs vertellen u graag meer over ons outplacementbureau in Dordrecht.

 

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales