EEN NIEUW (WERK)LEVEN

In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Het verliezen van je baan of het afscheid moeten nemen van een boventallige medewerker is voor alle betrokken partijen een fase met veel impact en lang niet altijd vrijwillig. Outplacement helpt uw medewerker dan al snel aan het begin van een nieuw (werk)leven. De aanpak van outplacementbureau RondomWerk in de regio Rotterdam biedt uitkomst voor zowel de werknemer als werkgever. Van onze trajecten worden maar liefst drie van de vier succesvol afgesloten.

RondomWerk outplacementbureau Rotterdam HOUDt VAN AANPAKKEN

Met uitzicht op nieuw werk worden de financiële en gevoelsmatige consequenties van het afscheid verzacht voor zowel medewerker als organisatie. Outplacementbureau RondomWerk heeft een sterk en hecht team van professionele werkadviseurs met een sterk netwerk in de regio Rotterdam. Onze daadkrachtige en persoonlijke aanpak in combinatie met onze kennis en ervaring van de Rotterdamse arbeidsmarkt zorgt voor ons hoge slagingspercentage van 86%!

PASSEND ALS EEN HANDSCHOEN

Outplacementbureau RondomWerk verzorgt maatwerk trajecten. De medewerker en organisatie kiezen samen met de adviseur de intensiteit en modules van de begeleiding. Hiermee speelt de adviseur goed in op de specifieke situatie van de werknemer, ongeacht het opleidingsniveau of de achtergrond van de medewerker. In de persoonlijke gesprekken is er voldoende aandacht voor de zoekrichtingen, werknemersvaardigheden en de talenten van de medewerker. Met een actieve instelling van de medewerker samen met onze pragmatische en betrokken ingestelde en nuchtere adviseurs komt een nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij!

OMDAT UW MEDEWERKER DIE NIEUWE BAAN VERDIENT

Outplacementbureau RondomWerk bestaat ruim elf jaar en is trots op haar vier sterren Blik op Werk keurmerk! Maar vooral op de dikke 8 van het klanttevredenheidsonderzoek waarmee opdrachtgevers de inzet en het resultaat van onze vakkundige en enthousiast adviseurs beoordelen. Wij helpen uw medewerker dan ook graag naar een nieuwe werksituatie in de regio Rotterdam.

VRAGEN STAAT VRIJ

Meer weten over outplacementbureau RondomWerk? Neem gerust contact op. Onze adviseurs helpen u graag.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales