In de visie van outplacementbureau RondomWerk in de regio Zeeland zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Het verliezen van je baan of het afscheid nemen van een boventallige medewerker heeft voor beide partijen impact. De aanpak van outplacementbureau RondomWerk in de regio Zeeland biedt uitkomst voor zowel de werknemer als werkgever. Van onze trajecten worden maar liefst drie van de vier succesvol afgesloten.

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Met uitzicht op een nieuwe baan worden de financiële en gevoelsmatige gevolgen van het afscheid verzacht voor zowel organisatie als medewerker. Outplacementbureau RondomWerk heeft kundige en daadkrachtige werkadviseurs met een sterk netwerk in de regio Zeeland. Onze professionele en persoonlijke aanpak in combinatie met onze kennis en ervaring van de Zeeuwse arbeidsmarkt zorgt voor ons hoge slagingspercentage van 86%!

Het beste outplacementbureau in Zeeland

Outplacementbureau RondomWerk verzorgt trajecten op maat. De (ex)medewerker en organisatie kiezen samen met de werkadviseur de modules en intensiteit van de begeleiding. Hiermee wordt ingespeeld op de specifieke situatie van de medewerker, ongeacht het opleidingsniveau of de achtergrond. In de persoonlijke gesprekken is er ruim aandacht voor de talenten, belangstelling, zoekrichting en werknemersvaardigheden van de medewerker. Passend bij de arbeidsmarkt 2018. Met een actieve instelling van de medewerker en samen met onze pragmatische en betrokken ingestelde en nuchtere adviseurs komt een nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij!

Omdat de medewerker die nieuwe vaan verdient 

Outplacementbureau RondomWerk bestaat ruim twaalf jaar en is trots op haar drie sterren Blik op Werk keurmerk! Maar vooral op de mooie 8 van het klanttevredenheidsonderzoek waarmee opdrachtgevers de inzet en het resultaat van onze vakkundige en enthousiast werkadviseurs beoordelen. Wij helpen uw medewerker dan ook graag naar een nieuwe werksituatie in de regio Zeeland.

Vragen staat vrij

Meer weten over outplacementbureau RondomWerk? Neem gerust contact op. Onze adviseurs helpen u graag.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales