facebookpixel Gezond bedrijf - Rondomwerk

Uw team verdient beter

De gezondheid van uw werknemers is van groot belang voor het creëren en in stand houden van een vitale organisatie. Met een gemotiveerd team gezonde werknemers mag u niet alleen rekenen op een laag verzuim. Maar ook op een verhoogde productiviteit. Zowel op korte als op lange termijn.

Ga voor Gezond

Tevreden en vitalere werknemers, meer werkplezier, minder verzuim, lagere instroom in de WIA en een grotere arbeidsproductiviteit. Een Gezond Bedrijf klinkt prachtig. Maar hoe vergroot ú de vitaliteit binnen uw organisatie? Ook voor Vitaliteitsmanagement bent u bij RondomWerk aan het juiste adres. Want onze maatwerkprogramma’s helpen ook uw organisatie de essentiële stap naar een gezond bedrijf en duurzame inzetbaarheid te zetten. Centraal binnen dit beleid staat het streven naar duurzame, fitte werknemers en het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid .

Meteen plezier van een vitale toekomst

Een helder programma met een duidelijk doel: een gezonder bedrijf voor nu en in de toekomst. Daar mag u op rekenen als u kiest voor een van onze programma’s voor het opzetten, uitvoeren en monitoren van vitaliteitsmanagement binnen uw organisatie. Individueel of collectief. Om zeker te weten dat uw behoeftes en noodzakelijke voorwaarden centraal staan, werken wij met een zelfontwikkeld vitaliteitsplan dat maatwerk garandeert.

Zet de eerste stap

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral vrijblijvend contact op met de vitaliteitscoach van RondomWerk. Zij presenteert graag persoonlijk alle voordelen van ons vitaliteitsplan voor uw organisatie.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie