facebookpixel Loopbaanbegeleiding sinds 2006 - RondomWerk

Loopbaanbegeleiding biedt uitkomst voor werkgevers in deze veranderlijke tijd. De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren namelijk niet doorzichtiger op geworden. De enige constante lijken de continue veranderingen op de arbeidsmarkt en soms ook in de organisatie. Binnen deze ontwikkelingen doet de werkgever er alles aan om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben op dit gebied die meedenkt, aanpakt en door pakt en vijftien jaar ervaring meebrengt in de loopbaanbegeleiding voor werkgevers.

Vitaal door de beste loopbaanbegeleiding

Ziet u als werkgever dat uw medewerker minder energie krijgt van zijn huidige werk? Gaan de werkzaamheden en functies binnen de organisatie veranderen? De loopbaancoaches van RondomWerk denken graag met uw medewerker mee over werk, scholing en de beste loopbaanoriëntatie.

Opties zijn er om te benutten

Eerst brengt hij samen met uw medewerker het functioneren in beeld. Waar liggen de kwaliteiten nu eigenlijk? Hoe kan de medewerker met meer zin, energie en plezier werken? Welke opties zijn er in het werk? Zijn er opties buiten het bedrijf? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet?

Begeleiding die past als een handschoen

Al deze vragen komen aan bod in de carrièrebegeleiding. En ondanks dat de duur van de begeleiding en intensiteit in overleg worden bepaald, is de loopbaanbegeleiding voor iedere medewerker op maat en kan modulair worden afgenomen. Na het kennismakings- en intakegesprek zullen een aantal passende testen online worden aangeboden. De uitkomst van de testen zullen in de volgende gesprekken worden besproken, waarbij functies zullen worden benoemd, die passen bij de mogelijkheden, ambitie en interesses van de medewerker.

Loopbaancoaches die energie geven

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is spannend maar ook inspirerend. Onze enthousiaste werkadviseurs begeleiden de medewerker in het maken van keuzes. Zo helpt de loopbaanbegeleiding van RondomWerk in de nieuwe stap naar werk, op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken weer energie geeft.

Vragen aan onze loopbaancoaches staat vrij

Meer weten over de werkwijze van RondomWerk voor werkgevers? Neem vrijblijvend contact op. Onze loopbaancoach geeft graag antwoord op uw vragen over de beste loopbaanbegeleiding voor u als werkgever.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Artikelen over loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding na je vakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur. We hebben de afgelopen periode hard gewerkt en hebben zin in de  vakantie. Tijdens de vakantie blikken we terug op de afgelopen periode. Vind ik mijn werk nog leuk? Ga

Lees verder

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach