Loopbaanbegeleiding biedt uitkomst in deze veranderlijke tijd. De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren namelijk niet doorzichtiger op geworden. De enige constante lijken de continue veranderingen op de arbeidsmarkt en soms ook in de organisatie. Binnen deze ontwikkelingen doet de werkgever er alles aan om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben op dit gebied die meedenkt, aanpakt en door pakt.

Vitaal door loopbaanbegeleiding

Ziet u dat uw medewerker minder energie krijgt van zijn huidige werk? Gaan de werkzaamheden en functies binnen de organisatie veranderen? De werkadviseurs van RondomWerk denken graag met uw medewerker mee over werk, scholing en loopbaanontwikkeling.

Opties zijn er om te benutten

Eerst brengt hij samen met uw medewerker het functioneren in beeld. Waar liggen de kwaliteiten nou eigenlijk? Hoe kan de medewerker met meer zin, energie en plezier werken? Welke opties zijn er in het werk? Zijn er opties buiten het bedrijf? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet?

Begeleiding die past als een handschoen

Al deze vragen komen aan bod in de carrièrebegeleiding. En ondanks dat de duur van de begeleiding en intensiteit in overleg worden bepaald, is de loopbaanbegeleiding voor iedere medewerker op maat en kan modulair worden afgenomen. Na het kennismakings- en intakegesprek zullen een aantal passende testen online worden aangeboden. De uitkomst van de testen zullen in de volgende gesprekken worden besproken, waarbij functies zullen worden benoemd, die passen bij de mogelijkheden, ambitie en interesses van de medewerker.

Dat geeft energie

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is spannend maar ook inspirerend. Onze enthousiaste werkadviseurs begeleiden de medewerker in het maken van keuzes. Zo helpt de loopbaanbegeleiding van RondomWerk in de nieuwe stap naar werk, op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken weer energie geeft.

Vragen staat vrij

Meer weten over de werkwijze van RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op.
Onze werkadviseur geeft graag antwoord op uw vragen over loopbaanbegeleiding.

Steden en provincies:

Loopbaanbegeleiding Rotterdam
Loopbaanbegeleiding Bergen op Zoom
Loopbaanbegeleiding Breda
Loopbaanbegeleiding Den Haag
Loopbaanbegeleiding Dordrecht
Loopbaanbegeleiding Goes
Loopbaanbegeleiding Utrecht
Loopbaanbegeleiding West-Brabant
Loopbaanbegeleiding Zeeland

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales