facebookpixel Loopbaanbegeleiding die meer werkgeluk oplevert? - Rondomwerk

Loopbaanbegeleiding die meer werkgeluk oplevert?

Nederland staat op een mooie zesde plaats als het gaat om de meest gelukkige mensen ter wereld. Naast welvaart en sociale verbondenheid spelen ook gezondheid en gevoel van vrijheid een grote rol in de definitie van gelukkig zijn. Uit cijfers van het CBS op de internationale dag van het geluk blijkt dat van alle volwassen inwoners in ons land 88% zich het afgelopen jaar gelukkig voelde.

Wat helpt om je gelukkig te voelen? Een goede gezondheid en een relatie. Van de mensen die hun gezondheid zeer goed vinden, is 94% gelukkig. Maar van de mensen die hun gezondheid slecht vinden, zegt maar 58 procent zich gelukkig te voelen. Vrouwen zijn over het algemeen iets gelukkiger dan mannen.

Opvallend is dat Nederlanders met een hogere opleiding zich vaker als gelukkig omschrijven dan diegenen met een lagere opleiding, 92% tegen respectievelijk 85%.

In de visie van outplacementbureau RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – gelukkig als ze deelnemen aan de maatschappij. Het inzetten van talent geeft voldoening, energie, werkplezier en dus geluk!

VRIJHEID EN KANSEN

Veranderingen op de arbeidsmarkt of binnen de organisatie kunnen leiden tot het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan. Keuzevrijheid waar we dankbaar voor moeten zijn. Grip op verandering is niet voor iedere medewerker haalbaar. Dan is het goed om de adviseur van RondomWerk mee te laten denken over het werk, opleiding en loopbaanontwikkeling. Zodat talenten en mogelijkheden worden omgezet in (nieuwe) kansen.

DAT GEEFT ENERGIE

Onze deskundige adviseurs voeren persoonlijke gesprekken met uw werknemer zodat vraagstukken worden verkend en aangepakt en het werkende leven weer energie gaat geven! De kwaliteiten van de medewerker worden in kaart gebracht en naast de mogelijkheden in of buiten de organisatie gehouden. Van welke taken of activiteiten krijgt de werknemer energie en wat geeft plezier? Samen met de adviseur van RondomWerk krijgt de medewerker weer grip op zijn carrière en dat geeft geluk!

BEGELEIDING OP MAAT

De vorm, duur en inhoud van de loopbaanbegeleiding is altijd op maat en modulair af te nemen. De persoonlijke aanpak van RondomWerk past als een handschoen en wordt afgestemd op de zelfredzaamheid en wensen van de medewerker. Want waar de één het liefst zelfstandig aan de slag gaat met onze e-learning, kiest een ander bijvoorbeeld voor een uitgebreid loopbaanonderzoek of het opdoen van werkervaring in een nieuwe functie.

VRAGEN STAAT VRIJ

Loopbaanbegeleiding die meer werkgeluk oplevert? Als iemand het verdient, bent u het.
Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach