facebookpixel Arbodienst & Re-integratie - Rondomwerk Goes

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

Bent u op zoek naar een arbodienst of re-integratie partner die met u meedenkt, aanpakt en doorpakt? Tenslotte is de arbeidsmarkt er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden. Terwijl de overheid met nieuwe regels komt en werknemers andere wensen krijgen, doet u als werkgever er alles aan om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om RondomWerk als partner te hebben. Die de markt in Goes, Middelburg, Zierikzee en Vlissingen goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Spelen er bij u personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk in Zeeland denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. In onze visie zijn mensen op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Daarom gaan we altijd uit van de talenten van mensen in de begeleiding naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Ook zetten wij ons in voor een gezond bedrijf.

RondomWerk zit naast Goes in heel Nederland waaronder ook Terneuzen. Onze werkadviseurs kennen de Zeeuwse arbeidsmarkt als geen ander.

Met respect voor werkgever én werknemer

Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen, willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of werknemer bent. Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Zeeland met veel tevreden, trouwe klanten.

Maatwerk met duurzaam resultaat

Als u kiest voor RondomWerk in Goes, kiest u voor begeleiding op maat. Met een resultaatgerichte aanpak aan het werk. Met kennis en contacten in diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en dienstverlening. En de korte communicatielijnen die onze medewerkers onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, onze werkadviseurs in Goes vertellen het u graag.

Adres

Scottweg 29
4462 GS Goes

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

RondomWerk Arbodienst Goes voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Goes

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie

Arbodienst & re-integratie diensten in Goes