facebookpixel Arbodienst en Re-integratie - RondomWerk Oud Gastel

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

Bent u op zoek naar een arbodienst en/of re-integratie partner die gaat voor het respectvol begeleiden van mensen die kunnen en willen werken naar een nieuwe of verbeterde werksituatie? Die begeleiding is ons op het lijf geschreven. Ons slagingspercentage ligt niet voor niets bovengemiddeld. Terwijl onze tarieven zeker niet hoger uitvallen.

Goede begeleiding tijdens re-integratie is cruciaal. Tijdens de re-integratie kijkt u als werkgever regelmatig of terugkeer in het eigen werk mogelijk is. Als terugkeer in het eigen werk niet of nog niet haalbaar is, is goede begeleiding naar ander werk belangrijk. RondomWerk is de partner die met u meedenkt, aanpakt en doorpakt. Die u adviseert in uw verzuimbegeleiding. En die uw medewerker helpt en activeert in zijn zoektocht naar ander werk op de arbeidsmarkt. Om nieuwe werkervaring op te doen bij een andere werkgever.

Denken in kansen

De werkadviseurs van RondomWerk in Oud Gastel denken met u mee. En hierin gaan we verder waar anderen stoppen. Want wij geloven dat mensen op hun best zijn als ze deelnemen aan de maatschappij. Wij kennen als geen ander de landelijke arbeidsmarkt door onze landelijke dekking van kantoren. Maar ook de lokale arbeidsmarkt kennen we in Oud Gastel en in omliggende kernen zoals in Roosendaal, Standaardbuiten en Oudenbosch op ons duimpje.

 Met respect voor werkgever én werknemer

Of het nu gaat om re-integratie of outplacement, verzuim of vitaliteit, wij zoeken altijd met u naar een oplossing die voor iedereen goed voelt. Of u nu werkgever of werknemer bent. Door zo te werken zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in West-Brabant met veel tevreden, trouwe klanten.

Bovengemiddeld goed

RondomWerk is vooral trots op de dikke 8 waarmee opdrachtgevers het werk van onze enthousiaste, professionele en ervaren adviseurs beoordelen. Samen vormen wij een complementair team dat gelooft in de meerwaarde van samenwerken. Zowel voor de opdrachtgever als de medewerker. Zodat we de beste partij zijn voor werkgever en werknemer, op korte én lange termijn. Verdient u ook de aanpak van RondomWerk? Bel vandaag nog met één van onze specialisten in Oud Gastel op 085 – 040 25 99.

Adres

Oudendijk 40
4751 WL Oud Gastel

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

RondomWerk Arbodienst Oud Gastel voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Oud Gastel

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie

Arbodienst & re-integratie diensten in Oud Gastel