facebookpixel Loopbaanontwikkeling - RondomWerk

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan de afgelopen jaren snel. Hierdoor is het belangrijker dan ooit om de loopbaanontwikkeling van uw medewerkers goed vorm te geven. Met de loopbaanontwikkeling van RondomWerk zetten uw medewerkers een passende volgende stap in hun loopbaan. Hierdoor voorkomt u als werkgever dat medewerkers niet op de juiste plek zitten, maar op die functie binnen uw organisatie waar ze het meeste tot hun recht komen.

Wat wil en kan de medewerker?

De eerste stap in de loopbaanontwikkeling is het samen in beeld brengen van het huidige functioneren, de interesses en de ambitie van de medewerker. Door middel van online interesse-, competentie- en persoonlijkheidstesten of een loopbaanonderzoek worden deze componenten verder duidelijk. Door middel van een persoonlijk gesprek worden de vaardigheden en ambities van de medewerker verder geïnventariseerd.

Inzicht in de loopbaanontwikkeling

Nu er inzicht is d.m.v. loopbaanoriëntatie in de kwaliteiten en valkuilen van de medewerker worden de loopbaanvervolgstappen met de medewerker in beeld gebracht. De medewerker wordt gestimuleerd om aan de slag te gaan met deze acties om de nieuwe beoogde functie te kunnen realiseren. Indien er een scholingsbehoefte of noodzaak is wordt er een scholingsadvies gegeven.

Aan de slag

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is spannend maar ook inspirerend. De enthousiaste en kundige loopbaanadviseurs van RondomWerk begeleiden uw medewerker in het maken van keuzes rondom de loopbaanontwikkeling. Zo helpt het loopbaanontwikkeladvies in de nieuwe stap naar werk, op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken meer energie geeft.

Een helpende hand

Soms heeft een medewerkers extra coaching nodig om de loopbaanstappen daadwerkelijk vorm te geven. In dat geval is het goed om de medewerker hier verder praktisch in te ondersteunen door middel van loopbaanbegeleiding.

Contact

Wilt u meer weten over het loopbaanontwikkeling van RondomWerk? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze loopbaanadviseurs helpen u graag verder!

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Artikelen over loopbaanontwikkeling

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach