facebookpixel Arbodienst en Re-integratie Lelystad - Rondomwerk

Als iemand zo’n arbodienst verdient, bent u het.

Ook in Lelystad en omgeving zit de arbeidsmarkt behoorlijk krap in zijn vel. De grote distributiecentra, de bedrijven van Bataviastad en het nieuwe vliegveld dat de regio bezighoudt? Ze zijn doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Als werkgever mag je
dan ook van goeden huize komen om je medewerkers aan je te binden. Ook – of misschien wel juist – als het even niet zo soepel gaat. Wat dan helpt is een arbodienst en re-integratiepartner die de arbeidsmarkt in Lelystad en omstreken goed kent. En zowel respectvol omgaat met úw belangen als die van uw medewerkers.

Denken in kansen

De afgelopen jaren bewijst RondomWerk zich ook in regio Lelystad als de gerespecteerde arbodienst en dito re-integratiebureau dat jaar op jaar beoordeeld wordt met een dikke acht. Wij denken dat dat komt door onze overtuiging dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daardoor denken we bij RondomWerk altijd in kansen. En gaan we net een tandje verder. Of het nu gaat om de (preventie van) verzuim, re-integratie of om outplacement. Zo dragen we oplossingen aan die zowel goed voelen voor werkgevers als voor hun medewerkers.

Fijn voor werkgevers én medewerkers

– Een vaste casemanager die uw organisatie en de regio Lelystad kent
– Snel toegang tot de eigen bedrijfsarts
– Brede expertise in logistiek, industrie en dienstensector
– Ruime ervaring met complexe verzuimdossiers
– Altijd in lijn met de eisen die de Arbowet stelt
– Kantoren in heel Nederland

Landelijk actief met focus op de regio

RondomWerk heeft landelijke kennis en kantoren, maar ook oog voor regionale bijzonderheden. Daardoor weten onze adviseurs in Lelystad en omstreken niet alleen precies wat er nationaal speelt. Maar zijn ze ook thuis op de lokale arbeidsmarkt en kunnen ze terugvallen op een breed regionaal netwerk. Zo weet u zeker dat u de beste (arbo)dienstverlening in huis haalt, hulplijntjes met andere organisaties binnen handbereik zijn. En – ook comfortabel – uw medewerkers fysieke afspraken dichtbij huis kunnen maken.

Ook zo’n arbodienst?

Bent u wel toe aan een arbodienst die met u meedenkt, aanpakt en doorpakt? Laat het ons weten en we vertellen u graag hoe RondomWerk ook uw organisatie verder helpt. Liever direct onze offerte in uw mailbox? Geen probleem. Binnen 24 uur weet u waarmee u kunt rekenen.

Adres:
Zaanstraat 6
8226ND Lelystad
(gemakkelijk en gratis parkeren)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00

RondomWerk Arbodienst Lelystad voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Lelystad

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach

Arbodienst & re-integratie diensten in Lelystad