facebookpixel Arbodienst & Re-integratie - Rondomwerk Arnhem

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

Bent u op zoek naar een arbodienst en re-integratie partner die met u meedenkt, aanpakt en doorpakt? Tenslotte is de arbeidsmarkt er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden. Terwijl de overheid met nieuwe regels komt en werknemers andere wensen krijgen, doet u als werkgever er alles aan om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om RondomWerk als partner te hebben. Die de markt in de regio Anhem goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Spelen er bij u personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk in Arnhem denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. In onze visie zijn mensen op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Daarom gaan we altijd uit van de talenten van mensen in de begeleiding naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Ook zetten wij ons in voor een gezond bedrijf. RondomWerk zit naast Arnhem in heel Nederland waaronder ook Amsterdam, Rotterdam en Geleen. Onze werkadviseurs kennen zowel de lokale als landelijke arbeidsmarkt als geen ander.

Met respect voor werkgever én werknemer

Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen, willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of werknemer bent. Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Arnhem met veel tevreden, trouwe klanten.

Maatwerk met duurzaam resultaat

Als u kiest voor RondomWerk in Arnhem, kiest u voor begeleiding op maat. Met een resultaatgerichte aanpak aan het werk. Met kennis en contacten in diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en dienstverlening. En de korte communicatielijnen die onze medewerkers onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, onze werkadviseurs in Arnhem vertellen het u graag.

Adres

Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

RondomWerk Arbodienst Arnhem voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Arnhem

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach

Arbodienst & re-integratie diensten in Arnhem