facebookpixel Arbodienst en Re-integratie Leiden - Rondomwerk

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

Bent u op zoek naar een arbodienst of re-integratie partner die met u meedenkt, aanpakt en doorpakt? Tenslotte is de arbeidsmarkt er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden. Terwijl de overheid met nieuwe regels komt en werknemers andere wensen krijgen, doet u als werkgever er alles aan om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om RondomWerk als partner te hebben. Die de markt in Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg en Wassenaar goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Spelen er bij u personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk in Leiden denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. In onze visie zijn mensen op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Daarom gaan we altijd uit van de talenten van mensen in de begeleiding naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Ook zetten wij ons in voor een gezond bedrijf.

RondomWerk zit naast Leiden in heel Nederland waaronder ook Eindhoven, Lelystad en Goes. Onze werkadviseurs kennen zowel de landelijke als de lokale arbeidsmarkt als geen ander.

Met respect voor werkgever én werknemer

Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen, willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of werknemer bent. Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Zuid Holland met veel tevreden, trouwe klanten.

Maatwerk met duurzaam resultaat

Als u kiest voor RondomWerk in Leiden, kiest u voor begeleiding op maat. Met een resultaatgerichte aanpak aan het werk. Met kennis en contacten in diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en dienstverlening. En de korte communicatielijnen die onze medewerkers onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, onze werkadviseurs in Leiden vertellen het u graag.

Adres

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

RondomWerk Arbodienst Leiden voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Leiden

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie

Arbodienst & re-integratie diensten in Leiden