facebookpixel Loopbaanonderzoek voor uw medewerkers - Binnen 24u een offerte!

Is een van uw medewerkers toe aan een volgende stap in zijn loopbaan? Wilt u graag onderzoeken of de medewerker over de juiste competenties en  capaciteiten beschikt? Is er scholing nodig om de volgende stap te kunnen maken? Met het loopbaanonderzoek van RondomWerk wordt duidelijk welke stap het beste past in de loopbaan van uw medewerker.

Wat is het doel van een loopbaanonderzoek?

Het loopbaanonderzoek is een grondige inventarisatie van de capaciteiten, persoonlijkheid, talenten, competenties en interesses van de betreffende medewerker. Onze testpsycholoog neemt het onderzoek af door middel van online testen en tools  gedurende een dagdeel  Het loopbaanonderzoek biedt de medewerker inzicht en perspectief om door te groeien in de richting die het meeste past.

Waarom een loopbaanonderzoek?

Het is van belang dat uw medewerkers zo veel als mogelijk op de juiste functie zitten. Maar wat als dit niet het geval is? Weet de medewerker dan wat beter bij hem past en wat de mogelijkheden zijn om door te groeien? Het loopbaanonderzoek biedt ondersteuning in het vinden van de juiste zoekrichting. Door de huidige krappe arbeidsmarkt wilt u uw medewerkers zo veel mogelijk binden en het perspectief bieden dat ze zich binnen de organisatie verder kunnen ontwikkelen, passend bij de talenten en competenties. Staat u voor de keuze om te bepalen of de capaciteiten van een medewerker voldoende zijn om een andere functie binnen uw organisatie te vervullen? Dan geeft het loopbaanonderzoek een goed beeld of de medewerker geschikt is voor de functie en op welke aspecten hij zich nog verder moet ontwikkelen.

Een helpende hand

Wanneer het voor uw medewerker lastig is na het loopbaanonderzoek zelfstandig de vervolgstappen te zetten kan begeleiding door een loopbaancoach een zetje in de juiste richting geven. De duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding is voor iedere medewerker op maat en wordt in overleg afgenomen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het loopbaanonderzoek van RondomWerk? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze loopbaanadviseurs helpen u graag verder!

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN