facebookpixel Arbodienst en Re-integratie - RondomWerk Bergen op Zoom

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

Terugkeer in het eigen of aangepast werk bij de eigen werkgever is waar de meeste arbeidsongeschikte medewerkers op hopen. Als dat niet lukt, maakt goede begeleiding naar ander passend werk het verschil. Bent u op zoek naar een arbodienst en re-integratie partner die met u meedenkt, aanpakt en doorpakt? In een arbeidsmarkt die ook in Bergen op Zoom continu verandert, is het goed om een partner te hebben die op de hoogte is van nieuwe regels van de overheid. En die snapt dat u als werkgever er alles aan doet om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om RondomWerk als partner te hebben. Die de markt in Bergen op Zoom, Roosendaal en omliggende kernen zoals Steenbergen, Hoogerheide en Halsteren goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Spelen er bij u personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk Bergen op Zoom denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. In onze visie zijn mensen op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Daarom gaan we altijd uit van de talenten van mensen in de begeleiding naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Ook zetten wij ons in voor een gezond bedrijf.

RondomWerk zit naast Bergen op Zoom door heel het land. RondomWerk is altijd bij u in de buurt op één van onze kantoren in Bergen op Zoom, Oud Gastel of Breda. Onze werkadviseurs kennen de West-Brabantse arbeidsmarkt als geen ander.

Met respect voor werkgever én werknemer

Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Wij komen altijd met oplossingen die voor iedereen goed voelen. Zo willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of werknemer bent. Hierdoor zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in West-Brabant met veel tevreden, trouwe klanten.

Maatwerk met duurzaam resultaat

Als u kiest voor RondomWerk in Bergen op Zoom kiest u voor begeleiding op maat. Met een resultaatgerichte aanpak aan het werk. Met contacten in en kennis van diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en dienstverlening. En de frequente contacten die onze medewerkers onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, onze werkadviseurs in Bergen op Zoom vertellen het u graag.

Adres

Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

RondomWerk Arbodienst Bergen op Zoom voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Bergen op Zoom

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie

Arbodienst & re-integratie diensten in Bergen op Zoom