facebookpixel

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

Afscheid nemen van een medewerker, maar ook je baan verliezen, is voor alle partijen een heftige ervaring. Een bedrijfsovername, -sluiting, reorganisatie of arbeidsconflict is immers lang niet altijd een vrijwillige keuze. Alleen een zo groot mogelijke kans op een nieuwe baan kan de emotionele en financiële consequenties verzachten voor zowel werknemer als werkgever.

Het is goed om een arbodienst en re-integratie partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt. Die de arbeidsmarkt in Den Haag goed kent, maar ook in heel Zuid-Holland. En die altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als werkgever.

Denken in kansen

Heeft u ook te maken met vraagstukken over uw personeel zoals verzuimbegeleiding, arbeidsongeschiktheid, boventalligheid of ontslag? Met steeds meer nieuwe regels vanuit de overheid? Met andere wensen van uw werknemers? Bij RondomWerk Den Haag denken we in kansen als we begeleiden naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. En gaan we verder waar anderen stoppen. Wij vinden dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze deelnemen aan de maatschappij. RondomWerk zit door heel het land, ook in Den Haag en Rotterdam. Dus altijd bij u in de buurt. Onze werkadviseurs beschikken over een goed regionaal netwerk.

Met respect voor werkgever én werknemer

Wij willen de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen. Of u nu werkgever of werknemer bent. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in de regio Den Haag met veel tevreden, trouwe klanten.

Verdient u ook de aanpak van RondomWerk?

Kies dan voor RondomWerk in Den Haag. Onze brede expertise in zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en zakelijke dienstverlening én de korte communicatielijnen die onze werkadviseurs onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Bel vandaag nog met één van onze specialisten in Den Haag op 085 – 040 25 99.

Adres

Nieuwe parklaan 144
2587 BX Den Haag

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie