facebookpixel Arbodienst en Re-integratie - RondomWerk Den Haag

Als iemand zo’n arbodienst verdient, bent u het.

Zeker in Den Haag en omstreken staat de arbeidsmarkt behoorlijk onder druk. Zelfs de meest aantrekkelijke organisaties krijgen de vraag naar nieuwe medewerkers niet beantwoord. Om – zeker in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening – de goede mensen aangehaakt te houden, kan je als werkgever alle hulp gebruiken die je kunt krijgen. Juist als verlies op de loer ligt, kan een arbodienst en re-integratiepartner die meedenkt, aanpakt en doorpakt de kansen keren. Zeker als die de arbeidsmarkt en re-integratiemogelijkheden in de regio op zijn duimpje kent. En zowel respectvol omgaat uw belangen als die van uw medewerkers.

Arbodienst beoordeeld met Een dikke acht

De afgelopen jaren is RondomWerk ook in (groot) Den Haag uitgegroeid tot arbodienst en dito re-integratiepartner die ieder jaar een dikke acht krijgt van haar klanten. Waarin wij het verschil maken? Heel simpel. Wij geloven dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daarom denken wij altijd in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. Of het nu gaat om de (preventie van) verzuim, re-integratie of outplacement? Wij komen altijd met oplossingen die zowel goed voelen voor u als werkgever. Als voor uw medewerkers.

Daarom RondomWerk

  • Brede expertise in onderwijs, zorg, techniek en zakelijke dienstverlening
  • Een vaste casemanager die uw organisatie en de Randstad op zijn duimpje kent
  • Lager verzuim en (dus) minder kosten door onze ervaring met complexe verzuimdossiers
  • Altijd en snel toegang tot de eigen bedrijfsarts
  • Geen omkijken naar de eisen die de Arbowet stelt
  • Landelijke dekking

Landelijke partij, lokale pet

RondomWerk is actief op 17 locaties in heel Nederland. Zo hebben we ook Den Haag, Rotterdam en Amsterdam hebben we kantoren. We werken met adviseurs die niet alleen precies weten wat er landelijk speelt. Maar ook thuis zijn in de regio. Daardoor hebben zij een uitstekend Randstedelijk netwerk en veel kennis van de lokale arbeidsmarkt. Een aanpak die u als werkgever verzekert van de beste (arbo)dienstverlening. Terwijl uw medewerkers nooit ver hoeven te reizen voor een afspraak met hun casemanager.

Tijd voor een arbodienst waar u (wel) blij van wordt?

Kunt u wel wat betrokkenheid van uw arbodienst gebruiken? En wordt u blij van wat u leest? Maak gewoon eens een vrijblijvende afspraak! Dan vertellen we u graag hoe RondomWerk ook uw organisatie ‘beter’ maakt. Eerst weten welk prijskaartje aan onze dienstverlening hangt? Als het aan ons ligt, heeft u binnen 24 uur onze offerte in uw mailbox.

Adres

Nieuwe parklaan 144
2587 BX Den Haag

Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

RondomWerk Arbodienst Den Haag voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Den Haag

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie

Arbodienst & re-integratie diensten in Den Haag