facebookpixel Cliënten beoordelen re-integratiebureau RondomWerk met een 8,1

Cliënten beoordelen re-integratiebureau RondomWerk met een 8,1

Re-integratiebureau RondomWerk wordt in het klanttevredenheidsonderzoek 2017/2018 door haar cliënten beoordeeld met een 8,1. Hun motivatie? Cliënten geven aan erg te spreken zijn over de respectvolle houding van de medewerkers van RondomWerk, de snelheid van kennismaking, aandacht voor de plichten, communicatie en de eerste kennismaking.

re-integratiebureau, tevredenheidsonderzoek, outplacement, re-integratie, tweede spoor

Een re-integratietraject met begrip voor de situatie van zowel werkgever als werknemer.

Door te focussen op de mogelijkheden wordt bij de aanvang van ieder re-integratietraject opnieuw gekeken welke strategie de grootste kans van slagen heeft. Maar liefst 91% van de cliënten geeft aan zeer tevreden of tevreden te zijn met het feit dat er rekening wordt gehouden met hun wensen in het traject. 96% van de cliënten geeft aan dat ze zeer tevreden of tevreden zijn met de manier waarop er aandacht is geschonken aan hun plichten in het re-integratietraject. Re-integratiebureau RondomWerk zoekt altijd naar de oplossing die goed voelt voor zowel werkgever als werknemer. We zijn dan ook erg blij dat onze klanten RondomWerk positief heeft beoordeeld in het rekening houden met, maar ook het op een respectvolle manier wijzen op rechten en plichten in het traject.

Onze missie leeft!

Bij RondomWerk staat de mens centraal en dat uit zich in onze onderscheidende missie: het respectvol begeleiden van mensen – die kunnen en willen werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Dat 97% van onze cliënten RondomWerk dan ook zeer tevreden of tevreden is over de respectvolle houding van onze medewerkers geeft ons een voldaan gevoel! Of het nu gaat om re-integratie tweede spoor, loopbaanbegeleiding, duurzame inzetbaarheid of outplacement. Het onderscheidend vermogen van RondomWerk ten opzichte van andere re-integratie dienstverleners helder; iedere opdracht wordt zo ingericht om mensen respectvol te kunnen begeleiden naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Een oplossing die goed voelt voor werkgever én werknemer.
Onze werkadviseurs schakelen snel, flexibel en daadkrachtig om zo deze missie te realiseren!

Want als iemand het verdient, bent u het. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking bij re-integratiebureau RondomWerk.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie