Re-integratiebureau RondomWerk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende naam. Bij RondomWerk staat de mens centraal en dat uit zich in onze onderscheidende missie: het respectvol begeleiden van mensen – die kunnen en willen werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. In onze visie heeft iedereen recht op werk, waarbij arbeidsmobiliteit en gezondheid centraal staan. Hierbij gaan we uit van talenten en denken we in kansen waarbij we verder gaan waar anderen stoppen. En met succes, want door deze individuele benadering en bewezen resultaten ondersteunen we steeds meer organisaties bij de re-integratie van werknemers.

Ambitie

Onze ambitie is om de beste partner te zijn voor werkgever en werknemer in iedere regio, bij u in de buurt. Wij geloven oprecht dat samenwerken leidt tot een betere dienstverlening en een beter resultaat. Wij werken actief samen met partners die onze overtuiging over samenwerking delen in een landelijk netwerk op het vlak van verzuim,preventie, gezondheid en re-integratie.

Sterke teams

Re-integratiebureau RondomWerk bestaat uit sterke, betrokken teams met vakkundige medewerkers met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. RondomWerk heeft een uitgebreid netwerk met opdrachtgevers uit verschillende sectoren zoals zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, techniek, logistiek en dienstverlening. Hierdoor hebben we niet alleen een brede expertise, maar kunnen we snel inspelen op de dynamische arbeidsmarkt door onze korte communicatielijnen. Zo zijn we snel, flexibel en daadkrachtig.

 

Maatwerk

Als u kiest voor RondomWerk, kiest u voor maatwerk en een resultaatgerichte aanpak waarbij zowel u als werkgever als uw werknemer zich prettig voelt en waarin een duurzaam resultaat centraal staat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Wat Rondomwerk voor u kan betekenen


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie