Met re-integratiebureau RondomWerk op zoek naar een oplossing waar iedereen beter van wordt? Als iemand het verdient, bent u het. In het re-integratietraject van RondomWerk staat de mens centraal en dat uit zich in onze onderscheidende missie: het respectvol begeleiden van mensen – die kunnen en willen werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. En met succes, want door deze individuele benadering en bewezen resultaten ondersteunen we steeds meer organisaties bij de re-integratie van werknemers.

Met respect voor werkgever én werknemer

Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen, willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of werknemer bent. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau met veel tevreden, trouwe klanten. Ook bij u in de buurt.

Denken in kansen

Personele vraagstukken zoals re-integratietrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk gaan we in de re-integratiebegeleiding verder waar anderen stoppen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat een vitale organisatie belangrijker is dan ooit voor zowel werkgever als werknemer. En zetten wij ons in voor een gezond bedrijf.

Sterke teams

Re-integratiebureau RondomWerk bestaat uit sterke, betrokken teams met vakkundige medewerkers. De trouwe opdrachtgevers van RondomWerk zijn werkzaam in verschillende sectoren zoals transport, zorg, logistiek, onderwijs, (semi)overheid, industrie, techniek  en dienstverlening. Met deze brede expertise kunnen we snel inspelen op de dynamiek van de arbeidsmarkt, ook door onze korte communicatielijnen. Snel, flexibel en daadkrachtig, dat is waar we voor staan.

Maatwerk

Als u kiest voor RondomWerk, kiest u voor maatwerk en een resultaatgerichte aanpak waarbij zowel u als werkgever als uw werknemer zich prettig voelt en waarin een duurzaam resultaat centraal staat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Wat Rondomwerk voor u kan betekenen


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie