facebookpixel Arbodienst en Re-integratie - RondomWerk Amsterdam

Als iemand zo’n arbodienst verdient, bent u het.

Amsterdam is anders. Behalve als het gaat om de krappe arbeidsmarkt. Ook in en rondom de hoofdstad van Nederland zitten zelfs de meest aantrekkelijke organisaties te springen om nieuwe medewerkers. Als werkgever moet je dan ook alle zeilen bijzetten om je goede mensen binnenboord te houden. Zeker als je actief bent in zorg, onderwijs en technische en zakelijke dienstverlening. Een arbodienst en re-integratiepartner die meedenkt, aanpakt en doorpakt, kan daarbij vaak het verschil maken. Zeker als die de arbeidsmarkt en re-integratiemogelijkheden in de regio goed kent. En (ook) respectvol omgaat met uw medewerkers.

Kansen creëer je

Of het nu gaat om de (preventie van) verzuim, re-integratie of outplacement; bij RondomWerk denken we in kansen. Vanuit de overtuiging dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze kunnen deelnemen aan de maatschappij, komen wij altijd met oplossingen die zowel goed voelen voor werkgevers als hun medewerkers. Gaan we verder waar anderen stoppen. En met resultaat: de afgelopen jaren zijn we ook in (groot) Amsterdam uitgegroeid tot een gerespecteerde arbodienst en dito re-integratiebureau. Jaar op jaar beoordeeld met een dikke acht door onze klanten.

Ook daarom RondomWerk

  • Altijd en snel toegang tot de eigen bedrijfsarts
  • Een vaste casemanager die uw bedrijf en de regio Amsterdam als zijn broekzak kent
  • Thuis in alle branches dus ook onderwijs, zorg, techniek en industrie
  • Lager verzuim en minder kosten door onze ervaring met complexe verzuimdossiers
  • Altijd in lijn met de eisen die de Arbowet stelt
  • Landelijke dekking

Thuis in Amsterdam en omstreken

RondomWerk heeft kantoren in heel Nederland. Ook in Amsterdam en omstreken staan wij letterlijk en figuurlijk naast de werkgever en hun medewerkers. Doordat onze adviseurs precies weten wat er landelijk speelt. Maar daarnaast ook een sterk netwerk hebben in de regio en (daardoor) bovengemiddeld veel kennis van de lokale arbeidsmarkt. Zo kunt u als werkgever altijd rekenen op de beste (arbo)dienstverlening. En is een fysieke afspraak voor uw medewerkers altijd dichtbij.

Voortaan (wel) vrolijk worden ven uw arbodienst?

Ook in zee met een arbodienst in Amsterdam die uw organisatie ‘beter’ maakt? Neem gewoon eens contact op met RondomWerk. Dan vertellen we u graag hoe wij u verder helpen. Eerst een kijkje in de kosten? Geen probleem. Onze offerte kan binnen 24 uur al in uw mailbox liggen…

Adres

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Ruime gratis parkeergelegenheid.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

 

 

 

RondomWerk Arbodienst Amsterdam voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Amsterdam

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie

Arbodienst & re-integratie diensten in Amsterdam