facebookpixel

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

Het respectvol begeleiden van mensen die kunnen en willen werken naar een nieuwe of verbeterde werksituatie is ons op het lijf geschreven. Niet voor niets ligt ons slagingspercentage hoger dan gemiddeld. Terwijl onze tarieven voor arbodienst en re-integratie zeker niet hoger uitvallen.

Tijdens re-integratie kijkt u als werkgever regelmatig of terugkeer in het eigen werk mogelijk is. Als dat niet of nog niet haalbaar is, is goede begeleiding naar ander werk cruciaal. Bent u op zoek naar een partner die met u meedenkt, aanpakt en doorpakt? In een arbeidsmarkt die continu verandert, is het goed om een partner te hebben die op de hoogte is van nieuwe regels van de overheid. En die snapt dat u als werkgever er alles aan doet om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om RondomWerk als arbodienst en re-integratie partner te hebben. Die de markt in Amsterdam goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Bent u op zoek naar een partner die uw arbeidsongeschikte medewerker begeleidt naar ander werk. Of spelen er andere personele vraagstukken zoals boventalligheid of ontslag? RondomWerk Amsterdam denkt met u mee en hierin gaan we verder waar anderen stoppen. Want wij geloven dat mensen op hun best zijn als ze deelnemen aan de maatschappij. RondomWerk zit door heel het land, ook in Amsterdam. Dus altijd bij u in de buurt.

Met respect voor werkgever én werknemer

Wij zoeken altijd met u naar een oplossing die voor iedereen goed voelt. Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Of u nu werkgever of werknemer bent. Door zo te werken, zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Amsterdam met veel tevreden, trouwe klanten.

Bovengemiddeld goed

RondomWerk bestaat ruim tien jaar en is trots op haar keurmerk Blik op Werk. Maar vooral op de dikke 8 waarmee opdrachtgevers het werk van onze enthousiaste, professionele en ervaren werkadviseurs beoordelen. Wij vormen een complementair team dat gelooft in de meerwaarde van samenwerken. Zowel voor de opdrachtgever als de medewerker. Om op de korte én lange duur de beste partij voor werkgever en werknemer te zijn. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, onze werkadviseurs in Amsterdam vertellen het u graag.

Adres

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

 

 

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie