facebookpixel Arbodienst en Re-integratie - RondomWerk Breda

Als iemand zo’n arbodienst in Breda verdient, bent u het.

De arbeidsmarkt in en om Breda doet in krapte niet onder voor andere delen van Nederland. Met tal van foodbedrijven met lekkere namen, een aantal top-hogescholen en een goed ontwikkelde zorg- en dienstensector kunnen medewerkers op veel plaatsen terecht voor een (nieuwe) baan. Wil je als werkgever je goede mensen aan je binden? Dan mag je wel beslagen ten ijs komen. Een arbodienst en re-integratiepartner die meedenkt, aanpakt en doorpakt, kan daarbij helpen. Zeker als die de arbeidsmarkt en re-integratiemogelijkheden Breda en omstreken op zijn duimpje kent.

Mensen op hun best

Bij RondomWerk denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. Wij geloven namelijk dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze deel kunnen uitmaken van de maatschappij. Daarom zorgen wij altijd voor oplossingen die voor iedereen goed voelen. Zowel als het gaat om de (preventie van) verzuim en re-integratie als om outplacement. Sinds begin 2000 zijn we in Breda en omstreken dan ook uitgegroeid tot een gerespecteerde arbodienst en gewaardeerd re-integratiebureau. En beoordelen onze klanten onze dienstverlening al jaren met een dikke acht.

Perfecte partner voor werkgevers én hun medewerkers

  • Zorgeloos voldoen aan de eisen die de Arbowet stelt
  • Altijd en snel toegang tot de eigen bedrijfsarts
  • Een eigen casemanager die het bedrijf en de regio Breda als zijn broekzak kent
  • Minder kosten en verzuim door onze ervaring met complexe dossiers
  • Brede expertise in onderwijs, zorg, techniek en zakelijke dienstverlening.
  • Kantoren in heel Nederland

Lokale bril, landelijke blik

Iedereen bij RondomWerk heeft een meer dan compleet beeld van wat er speelt op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wat ons bijzonder maakt, is dat onze adviseurs ook echt ‘thuis’ zijn op de arbeidsmarkt in Bergen op Zoom, Breda en Eindhoven en contreien. Naast een landelijke blik, hebben zij daardoor een uitstekend regionaal netwerk. Daardoor mogen zowel u als uw medewerkers de beste (arbo)dienstverlening verwachten.

Ook een arbodienst waar u vrolijk van wordt?

Wordt u vrolijk van wat u leest? Maak eens een vrijblijvende afspraak met een van onze mensen! Zij vertellen graag hoe RondomWerk ook uw organisatie ‘beter’ maakt. U kunt natuurlijk ook direct een offerte bij ons opvragen. Dan weet u binnen 24 uur hoe het ook kan…

Adres

Westbroek 20
4822 ZW Breda

Ruime en gratis parkeergelegenheid.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

RondomWerk Arbodienst Breda voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Breda

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach

Arbodienst & re-integratie diensten in Breda