facebookpixel

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

De afgelopen jaren is de arbeidsmarkt er niet doorzichtiger op geworden. Steeds meer nieuwe regels vanuit de overheid en ook werknemers krijgen andere wensen. Als werkgever doe je er alles aan om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om een arbodienst en re-integratie partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt. Die de arbeidsmarkt in Breda goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Heeft u ook te maken met vraagstukken over uw personeel zoals arbeidsongeschiktheid, boventalligheid of ontslag? Bij RondomWerk in Breda denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. Wij vinden dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze deelnemen aan de maatschappij. In de begeleiding naar een nieuwe of verbeterde werksituatie gaan we altijd uit van hun talenten. RondomWerk zit door heel het land, ook in Breda. Onze casemanagers en arbo artsen beschikken over een uitgebreid regionaal netwerk in Breda en omliggende kernen zoals: Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen en Bavel.

Met respect voor werkgever én werknemer

Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Wij willen de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen. Voor werkgever en werknemer. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Breda met veel tevreden, trouwe klanten.

Maatwerk met duurzaam resultaat

Bent u op zoek naar maatwerk en een resultaatgerichte aanpak? Kies dan voor RondomWerk in Breda. Onze brede expertise in zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en dienstverlening én de korte communicatielijnen die onze medewerkers onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen het u graag.

Adres

Paardeweide 12
4824 EH Breda

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach