De duurzame inzetbaarheid van uw werknemers is van groot belang om samen met de medewerkers de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Met een gemotiveerd team gezonde werknemers mag u niet alleen rekenen op een laag verzuim. Maar ook op een verhoogde productiviteit, toename van innovatie en een grotere betrokkenheid. Zowel op korte als op lange termijn. Maar hoe doet u dit?

Een gouden kogel

Veel interventies op het gebied van duurzame inzetbaarheid worden ad hoc ingezet en zijn niet verweven in het verzuimbeleid of een vitaliteitsplan. Het effect van deze ’losse flodders’  is beperkt. Hoe gaat de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers bijdragen in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen? Hoe brengt u de huidige situatie in kaart? Hoe gaat u duurzame inzetbaarheid verankeren in beleid? Welke acties worden ingezet om de gezondheid, betrokkenheid en productiviteit van uw medewerkers daadwerkelijk te bevorderen? En hoe wordt dit verankerd in uw bedrijf? Samen met de bedrijfskundige van RondomWerk maakt u van duurzame inzetbaarheid een gouden kogel.

Ga voor duurzame inzetbaarheid

Voor het inzetten van de interventies ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers bent u bij RondomWerk aan het goede adres. Onder andere met behulp van de vitaliteitsworkshops kunt u kosteneffectief uw medewerkers betrekken in het proces naar een gezond bedrijf. Wanneer er meer behoefte is aan individuele begeleiding kunnen uw medewerkers ondersteund worden door coaching gesprekken of kan er gebruik gemaakt worden van het inloopspreekuur welke op locatie verzorgd kan worden. Of ziet u dat uw medewerker minder energie krijgt van zijn huidige werk en gaan de werkzaamheden en functies binnen de organisatie veranderen? Dan denkt een van de loopbaancoaches van RondomWerk graag met uw medewerker mee over werk, scholing en loopbaanontwikkeling.

Plezier van een gezonde toekomst

Tevreden en vitalere werknemers, meer werkplezier, minder verzuim, meer innovatie, lagere instroom in de WIA en een grotere arbeidsproductiviteit. Dit is een mooi fundament om uw bedrijf op te laten floreren en de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Daarnaast is een investering in de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers ook nog eens kosteneffectief.  Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met de bedrijfskundige van RondomWerk.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie