Werken aan duurzame inzetbaarheid is voor iedereen anders. Maar hoe pakken we dit aan? Onze inspirerende vitaliteitscoach biedt met het vitaliteitspakket het antwoord met coachingsgesprekken op maat. Zodat de medewerker lekker in zijn vel zit, thuis en op de werkvloer!

Maak gezondheid bespreekbaar

Iedereen wil enthousiast aan het werk blijven. Maar soms lukt dat minder goed en is iemand te betrokken of alleen maar brandjes aan het blussen. Dan is het goed om samen kritisch te kijken naar de leefstijl en naar de bereidheid om die te veranderen.

Vitaal aan het werk met behulp van het vitaliteitspakket

Hoe is de balans tussen inspanning en rust? Wat doet stress met jou? Wat levert energie? Waar liggen de sterke punten en wat inspireert? Allemaal vragen die aan de orde komen. Met behulp van (digitale) vragenlijsten wordt de persoonlijke vitaliteit in kaart gebracht.

Tijdens de gesprekken wordt samen met de medewerker een aantal acties opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan meer ontspanning brengen in de leefstijl of een aanpassing van de dagindeling. Hoe is de beleving van de werkdruk? Maar ook starten met een beweegplan of het aanpassen van de voeding. Of het leren omgaan met tegenslagen.

Ga voor een verbeterde leefstijl!

Met het vitaliteitspakket maakt de medewerker een start in het aanpassen van de leefstijl. In drie coachingsgesprekken wordt de medewerker praktisch en gericht ondersteund in de gedragsverandering van de leefgewoontes. Het vitaliteitspakket kan modulair worden afgenomen en eventueel worden verlengd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De bruisende vitaliteitscoach van RondomWerk vertelt u graag meer over de coaching en de resultaten. Over onze ervaringen en de successen van de medewerker in de eerste aanpassingen van hun leefstijl. Met daarin een actieve rol van de medewerker en een stimulerende rol van u als werkgever.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie