Heeft uw medewerker het gevoel dat hij niet alles uit zijn loopbaan haalt en dat diabetes hierin een rol speelt? Diabetes & Werk is de juiste partner om hier ondersteuning in te bieden.

Ondersteuning in diabetes & werk

Belemmert diabetes in het realiseren van de loopbaan die de medewerker voor ogen heeft? Is hij door de diabetes misschien het vertrouwen in zijn lichaam kwijtgeraakt? Of is het lastig om te gaan met onregelmatigheid in de functie? Misschien functioneert iemand door een nachtelijke hypo de dag erna minder goed. Diabetes & Werk ondersteunt de medewerker om diabetes beter onder controle te krijgen, thuis en in de werksituatie.

Wanneer je geen baan hebt en het gevoel hebt dat diabetes de beperkende factor is, dan onderzoeken wij met jou de mogelijkheden om hier stappen in te zetten, met als doel het vinden van een betaalde baan!

De kracht van samenwerken

Diabetes & Werk ondersteunt in het verbeteren van de kwaliteit van leven en in het functioneren op het werk. Wij werken hierin nauw samen met het medisch behandelteam.

Ondersteuning in zelfmanagement

Heeft uw medewerker behoefte aan een programma met een duidelijk doel? Verbetering van de kwaliteit van leven en verbetering van het functioneren op het werk? Samen met de vitaliteitscoach als eerste aanspreekpunt bepaalt de medewerker de doelen en de begeleidingsroute. Denk hierbij aan inventarisatie en aanpassing van de leefstijl, voorkomen of behandelen van complicaties, verbeteren van het zelfmanagement, realiseren van aanpassingen in de werksituatie of het ondersteunen naar betaald werk.

De begeleiding van het behandelteam loopt uiteraard door. De werkadviseur van Diabetes & Werk ondersteunt daarnaast – indien nodig – specifiek in de weg naar betaald werk of opleiding. Deze multidisciplinaire aanpak is afgestemd op jouw persoonlijke route en dus maatwerk en uniek!

Wat Rondomwerk voor u kan betekenen


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie