facebookpixel Coaching van jong werkenden met diabetes - Rondomwerk

Coaching van jong werkenden met diabetes

Coaching van jong werkenden met diabetes
door Caroline Hagenaars, coach vitaliteit & leefstijl RondomWerk

In de begeleiding van het pilotproject Diabetes en Werk is gekeken naar de obstakels die jong-werkenden tegenkomen bij hun start of eerste stappen op de arbeidsmarkt. Vaak speelt er onzekerheid over communicatie rondom DM. En het positief verwoorden van hun opgedane levenservaring, het doubleren, de studie vertraging of de hiaten in een CV zijn zichtbaar en ondermijnen soms het zelfvertrouwen. Door hulp te bieden dit in een ander licht te verwoorden in een sollicitatie, sterkt het in de moed om een passende baan te vinden.

Rondom vitaliteitscoaching is in dit project ingezoomd op praktische situaties in een veranderende werkomgeving. Hoe kun je handvatten vanuit de zorg blijven implementeren en optimaliseren, echt persoonlijk maatwerk dus. Onderwerpen die aan bod komen in deze gesprekken zijn voeding, beweging, mindset, ontspanning en positieve gedragsverandering.

Naast de persoonlijke tevredenheid van de deelnemers is het daadwerkelijke aantal plaatsingen op de arbeidsmarkt en opnieuw oppakken van studies onder de cliƫnten een resultaat waar we trots op zijn.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie