facebookpixel Een goed begin is het halve RondomWerk - Rondomwerk

Een goed begin is het halve RondomWerk

En dan is het daar. Het telefoontje waar geen werkgever op zit te wachten. Uw medewerker meldt zich ziek. Een goed begin is dan het halve (Rondom)werk. Want hoe gaat u respectvol om met de situatie? Op welk moment moet u welke actie ondernemen? Welke verplichtingen heeft u als het langer gaat duren? Maar ook: (waar) laat u geld liggen? Wilt u verantwoorde beslissingen nemen in het proces rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid? RondomWerk is de aangewezen partij om deze processen namens u te regisseren, gedeeltelijk uit te voeren of u totaal te ontzorgen. Met respect voor uw zieke medewerker. En oog voor de gezondheid van uw bedrijf.

Onafhankelijke verzuimbegeleiding

Met de verzuimbegeleiding door RondomWerk kiest u voor kwaliteit en maatwerk. Bij RondomWerk staat de mens centraal en dat uit zich in onze onderscheidende missie: het respectvol begeleiden van mensen – die kunnen en willen werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. En met succes, want door deze individuele benadering en bewezen resultaten ondersteunen we steeds meer organisaties bij de re-integratie van medewerker.

Verzuimbegeleiding op maat

Onze (Register)casemanagers zijn onafhankelijk en werken vanuit de wet-  en regelgeving. Daarbij is het advies van de zelfstandige bedrijfsarts leidend in de verzuimbegeleiding en de te nemen re-integratiestappen. Als u kiest voor RondomWerk kiest u voor de maatwerkregeling volgens de nieuwe Arbowet. De interventies worden uitgevoerd op basis van verrichtingen: zo betaalt u alleen wat nodig is en voorkomt u onnodige kosten. In het basiscontract zijn de afspraken vastgelegd en helder beschreven. Het beschermt de medewerkers en biedt werkgevers houvast en geeft helderheid voor alle betrokken partijen.

"Nooit gedacht dat ik op mijn 53e nog aan de slag zou kunnen"

Sharon, 53 jaar

Onze volle aandacht vanaf het eerste telefoontje

Wilt u weten hoe onze betrokken verzuimbegeleiding zich vanaf het eerste moment terugbetaalt? Dan is een open gesprek een goed begin. Waar u in ten mínste deze mooie mok aan overhoudt…

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie