facebookpixel

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

De afgelopen jaren komen er steeds meer nieuwe regels vanuit de overheid en ook werknemers krijgen andere wensen. De arbeidsmarkt verandert snel en is er niet doorzichtiger op geworden. Binnen al die veranderingen doe je als werkgever er alles aan om de organisatie te laten werken. Dan is het goed om een arbodienst en re-integratie partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt. Die de arbeidsmarkt en re-integratiemogelijkheden in Eindhoven goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Een nieuwe baan bij een andere werkgever is een mooie kans voor een medewerker. Bij RondomWerk Eindhoven denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. Gewoon omdat wij vinden dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze deelnemen aan de maatschappij. RondomWerk zit door heel het land, ook in Eindhoven, ’s Hertogenbosch en Weert. Dus altijd bij u in de buurt. Onze werkadviseurs beschikken over een uitstekend regionaal netwerk en hebben dus veel kennis van de lokale arbeidsmarkt.

Met respect voor werkgever én werknemer

Wij willen de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement, preventie, verzuim of gezondheid. Of u nu werkgever of werknemer bent. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Oost-Brabant met veel tevreden, trouwe klanten.

Maatwerk met duurzaam resultaat

Spreekt onze resultaatgerichte aanpak u aan? Kies dan voor de maatwerkaanpak van RondomWerk Eindhoven. Onze brede expertise in de industrie, bouw, logistiek, zorg, onderwijs, (semi)overheid en dienstverlening én de korte communicatielijnen die onze medewerkers onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen het u graag.

Adres

Luchthavenweg 81
5657EA Eindhoven

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach