facebookpixel Arbodienst en Re-integratie - RondomWerk Eindhoven

Als iemand zo’n arbodienst in Eindhoven verdient, bent u het.

Zeker in en rondom Eindhoven wordt de arbeidsmarkt er niet ruimer op. Het vliegveld, Brainport en de High Tech Campus en ASML? Zelfs de meeste aantrekkelijke organisaties in de regio zitten te springen om (nieuwe) medewerkers. Om de goede mensen binnenboord te houden, mag je als werkgever dan ook van goeden huize komen. En is het vaak roeien met de riemen die je hebt. Wat helpt is een arbodienst en re-integratie partner die meedenkt, aanpakt en doorpakt. Die de arbeidsmarkt en re-integratiemogelijkheden in de regio goed kent. En respectvol omgaat met de belangen van zowel u als uw medewerkers.

Denken in kansen

Wij geloven dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze kunnen deelnemen aan de maatschappij. Bij RondomWerk denken we daarom in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. Zo komen wij altijd met oplossingen die zowel goed voelen voor werkgevers als hun medewerkers. Of het nu gaat om (preventie van) verzuim, re-integratie of outplacement. Niet gek dat we de afgelopen jaren ook in Oost-Brabant zijn uitgegroeid tot een gerespecteerde arbodienst en dito re-integratiebureau. Door onze klanten jaar op jaar beoordeeld met een dikke acht!

Gerust gevoel voor werkgevers én hun medewerkers

  • Geen omkijken naar de eisen die de Arbowet stelt
  • Altijd en snel toegang tot de eigen bedrijfsarts
  • Een vaste casemanager die het bedrijf én de regio Eindhoven op zijn duimpje kent
  • Lagere verzuimcijfers en minder kosten door onze ruime ervaring met complexe verzuimdossiers
  • Brede expertise in onderwijs, zorg, techniek en industrie
  • Landelijke dekking

Landelijke expertise, lokale bril RondomWerk is actief in heel Nederland. Ook in Eindhoven, Den Bosch en Geleen en omstreken hebben we adviseurs die niet alleen precies weten wat er landelijk speelt. Maar ook een uitstekend regionaal netwerk en veel kennis van de lokale arbeidsmarkt hebben. Zo bent u altijd verzekerd van de beste (arbo)dienstverlening. En hoeven uw medewerkers nooit ver te reizen als zij een fysieke afspraak hebben.

Ook een arbodienst waar u blij van wordt? Wordt u blij van wat u leest? Neem vooral vrijblijvend contact op! Dan vertellen we u graag hoe RondomWerk ook úw organisatie verder helpt. Liever binnen 24 uur onze offerte in uw mailbox vinden, kan natuurlijk ook.

Adres:

Luchthavenweg 81
5657 EA Eindhoven

(Ruime gratis parkeergelegenheid)

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00

RondomWerk Arbodienst Eindhoven voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Eindhoven

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie

Arbodienst & re-integratie diensten in Eindhoven