facebookpixel Workshop vitaliteit - Rondomwerk

Onze heldere workshops geven antwoord op de thema’s die spelen in uw organisatie. De thema’s mobiliteit, gezondheid, werkdrukbeleving, werk-privébalans of energiegevers zijn universeel. Maar hoe pak je dit aan? Onze workshops op maat vergroten de vitaliteit binnen uw organisatie. Samen met de afdeling of team, passend binnen een actueel thema. Een essentiële stap op weg naar een gezond bedrijf en duurzame inzetbaarheid.

Meer doen met minder moeite

Hoe haal je meer uit je minder productieve uren? Hoe herken je de daluren bij jezelf? Hoe ga je hiermee om? Voor de een kost opstarten meer moeite, voor de ander is het laatste uur van de werkdag lastig om efficiënt in te delen. Na deze workshop kun je de volgende dag meteen aan de slag met jouw stappenplan. Waardoor je met meer energie de dag doorloopt en terug kijkt op een zinvolle en effectieve werkdag.

Zitten is het nieuwe roken

Hoe kun je beweegmomenten inpassen in je computerwerkzaamheden? Of voor, tijdens en na vergaderingen? Er worden in deze workshop handvaten aangereikt aan om meer flow te creëren: ademhalingsoefeningen en Mindfulness- technieken om stress te reduceren en te leren de aandacht vast te houden in periodes waarin je snel bent afgeleid door prikkels, gedachten of werkdruk.

Energiek starten, rustig afsluiten

Neem je taken en voorvallen uit je privésituatie mee naar je werk? Heb je er misschien al een halve dag opzitten voordat je op het werk begint? Hoe zorg je dat je je focus richt op de werkzaamheden in de rest van de dag? Hoe kun je bij onrust vanuit privé of zakelijke druk toch ontspannen beginnen aan je dag? We reiken je in deze workshop technieken aan om met meer energie je werkdag te starten, in te delen en natuurlijk ook af te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral vrijblijvend contact op met de vitaliteitscoach van RondomWerk. Zij denkt graag met u mee in passende workshops voor uw organisatie.

Wat Rondomwerk voor u kan betekenen


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie