facebookpixel Loopbaanoriëntatie - Rondomwerk

Door de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt de laatste jaren is het nu belangrijker dan ooit om de loopbaanontwikkeling van uw medewerkers goed vorm te geven. Met de loopbaanoriëntatie van RondomWerk zetten uw medewerkers een eerste passende stap in hun loopbaan. Met als resultaat dat uw medewerkers op die functie binnen uw organisatie zitten waar ze het meeste tot hun recht komen.

Breng het kunnen en willen in beeld met loopbaanoriëntatie

De eerste stap in de loopbaanoriëntatie is het gezamenlijk in kaart brengen van de interesses, het huidige functioneren en de ambities van de medewerker. Met behulp van innovatieve online interesse-, competentie- en persoonlijkheidstesten worden deze componenten verder duidelijk. In de persoonlijke gesprekken met de medewerker worden deze ambities en vaardigheden geïnventariseerd.

Oriëntatie in de loopbaan

Met de inzichten in de kwaliteiten en valkuilen van de medewerker die zijn opgedaan tijdens de inventarisatie worden de loopbaanvervolgstappen met de medewerker in beeld gebracht. De loopbaancoach van RondomWerk stimuleert de medewerker om aan de slag te gaan met deze acties om de nieuwe beoogde functie of studie te kunnen realiseren. Indien er een scholingsbehoefte of -noodzaak is wordt er een scholingsadvies gegeven.

Werken aan de loopbaan

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is inspirerend maar ook spannend. De kundige en enthousiaste loopbaancoaches van RondomWerk begeleiden de medewerker in de oriëntatie en het maken van keuzes rondom de loopbaan. Zo helpt de loopbaanoriëntatie in de nieuwe stap naar werk, op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken meer energie geeft.

We helpen u graag verder

Soms heeft een medewerker coaching nodig om de loopbaanstappen in gang te zetten. In dat geval is het goed om de medewerker hier verder praktisch in te ondersteunen door middel van loopbaanbegeleiding.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de loopbaanoriëntatie van RondomWerk? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze loopbaancoaches helpen u graag verder met al uw vragen over  loopbaanoriëntatie.

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach