facebookpixel Arbodienst en Re-integratie - RondomWerk Rotterdam

Als iemand zo’n arbodienst verdient in Rotterdam, bent u het.

Zowel binnen als buiten de Randstad wordt de arbeidsmarkt er niet ruimer op. Ook in Rotterdam en omstreken valt het zelfs de meest aantrekkelijke organisaties zwaar aan hun vraag naar nieuwe, goede medewerkers te voldoen. Als werkgever in onze drukke regio is het dan ook aanpoten om je mensen aangehaakt te houden. Al helemaal in de zorg, het onderwijs en de logistieke dienstverlening is alle hulp welkom. Bijvoorbeeld van een arbodienst en re-integratiepartner die meedenkt, aanpakt en doorpakt. En die bovendien die de arbeidsmarkt en re-integratiemogelijkheden in de regio Rijnmond als zijn broekzak kent.

RondomWerk pakt het aan en over

  • Brede expertise in onderwijs, zorg en logistieke dienstverlening
  • Geen omkijken naar de eisen die de Arbowet stelt
  • Altijd en snel toegang tot de eigen bedrijfsarts
  • Een vaste casemanager die uw organisatie en de Randstad op zijn duimpje kent
  • Lager verzuim en (dus) minder kosten door onze ervaring met complexe verzuimdossiers
  • Landelijke dekking

Respect voorop

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daarom gaan we verder waar anderen stoppen en denken wij altijd in kansen. Zowel bij de (preventie van) verzuim, re-integratie of outplacement komen onze adviseurs dan ook altijd met oplossingen waar u als werkgever bij gebaat bent. Maar waarbij ook uw medewerkers zich gezien, gehoord en gerespecteerd voelen. Zo is RondomWerk de afgelopen decennia ook in (groot) Rotterdam uitgegroeid tot de arbodienst en re-integratiepartner die ieder jaar een dikke acht krijgt van haar klanten.

Landelijk en regionaal van alle markten thuis

Bij RondomWerk schuift u altijd aan bij adviseurs zowel precies weten wat er landelijk speelt. Als thuis zijn in uw regio. Met hun uitstekende netwerk en kennis van de lokale arbeidsmark verzekeren zij u als werkgever van de beste (arbo)dienstverlening. Terwijl uw medewerkers nooit ver hoeven te reizen voor een afspraak met hun casemanager. Onze kantoren vindt u namelijk zowel in Rotterdam als in de andere grotere gemeenten van de regio Rijnmond zoals Dordrecht.

Beter met arbo?

Wordt u blij van wat u leest? En wilt u ook een arbodienst die uw organisatie in alle opzichten ‘beter’ maakt? Maak gewoon eens een afspraak met RondomWerk om te kijken of het klikt. Wilt u eerst de kosten van onze dienstverlening vergelijken met die van uw huidige arbodienst? Dat kan natuurlijk ook. Binnen 24 uur heeft u onze offerte in uw mailbox.

ADRES

Fascinatio Boulevard 562 2.06 en 2.07

2909 VA Capelle aan den IJssel

Ruime gratis parkeergelegenheid

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00

RondomWerk Arbodienst Rotterdam voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


NIeuws in de regio Rotterdam

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie

Arbodienst & re-integratie diensten in Rotterdam