Afscheid nemen van een medewerker, maar ook je baan verliezen, is voor alle partijen een heftige ervaring. Een bedrijfsovername, -sluiting, reorganisatie of arbeidsconflict is tenslotte lang niet altijd een vrijwillige keuze. Alleen een zo groot mogelijke kans op een nieuwe baan kan de emotionele en financiële consequenties verzachten voor zowel werknemer als werkgever. Outplacement door RondomWerk wordt met 86% afgesloten met een plaatsing in betaalde arbeid.

Wij houden van aanpakken

Daarom ligt onze focus vanaf dag één op het vinden van werk. Zo scannen wij dagelijks op relevante vacatures met behulp van een innovatief vacaturezoekprogramma en leggen deze direct aan de werknemer voor. Daarnaast krijgt deze een eigen account om ook zelf gericht en gemakkelijk te zoeken naar beschikbare banen.

Outplacement Succes (vrijwel) verzekerd!

RondomWerk mag trots zijn op een hoog plaatsingspercentage (86 procent). Dat betekent dat wij meer dan vier van de vijf outplacementtrajecten succesvol afsluiten.

Op het lijf geschreven

De outplacementbegeleiding van RondomWerk helpt iedere werknemer na ontslag bij het vinden van een nieuwe baan. Het geheim van ons uitzonderlijk hoge plaatsingspercentage bij begeleiding van werk naar werk? Dat is zonder twijfel onze persoonlijke aanpak! Want ondanks dat de duur van de begeleiding en de intensiteit in overleg bepaald worden, is de outplacementbegeleiding voor iedere medewerker op maat en daarom door hem modulair af te nemen. Want waar de één het liefst zelfstandig aan een nieuwe baan werkt in onze E-learning module, kiest een ander ervoor zijn transitievergoeding in te zetten voor loopbaanonderzoek, sollicitatietraining of het opdoen van werkervaring in een nieuwe functie.

Ons netwerk(t)

Ons uitgebreide en sterke netwerk van bedrijven – ook bij u in de regio – speelt een belangrijke rol in de resultaatgerichte aanpak van RondomWerk. Bij of dankzij deze relaties weten wij werknemers zo snel mogelijk weer in een passende functie aan het werk helpen. Een aanpak die zowel voor de werknemer als werkgever uitkomst biedt.

Vragen staat vrij

Meer weten over outplacement volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op. Onze werkadviseur geeft graag antwoord op uw vragen over outplacement.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales