facebookpixel Arbodienst en Re-integratie - RondomWerk Utrecht

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

De afgelopen jaren verandert de arbeidsmarkt snel en is er niet doorzichtiger op geworden. Werknemers krijgen andere wensen, maar er komen ook steeds meer nieuwe regels vanuit de overheid. Als werkgever doe je er alles aan om de organisatie te laten werken. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om een arbodienst en re-integratie partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt. Die de re-integratie markt in Utrecht en omliggende kernen zoals: Nieuwegein en Zeist goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Een nieuwe baan bij een andere werkgever is een mooie kans voor een medewerker. Bij RondomWerk Utrecht denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. Gewoon omdat wij vinden dat mensen die kunnen en willen werken op hun best zijn als ze deelnemen aan de maatschappij.

RondomWerk zit door heel het land, ook in Utrecht en Amersfoort. Dus altijd bij u in de buurt. Onze werkadviseurs beschikken over een uitstekend regionaal netwerk in Utrecht en de directe omgeving zoals: Maarssen, Nieuwegein, Houten en Zeist.

Met respect voor werkgever én werknemer

Of het nu gaat om arbodienstverlening, re-integratie, outplacement, preventie, verzuim of gezondheid. Wij willen de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen. Of u nu werkgever of werknemer bent. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Utrecht met veel tevreden, trouwe klanten.

Maatwerk met duurzaam resultaat

Spreekt onze resultaatgerichte aanpak u aan? Kies dan voor de maatwerkaanpak van RondomWerk Utrecht. Onze brede kennis van en contacten in de industrie, bouw, logistiek, zorg, onderwijs, (semi)overheid en dienstverlening én de korte communicatielijnen die onze medewerkers onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen het u graag.

Adres

Papendorpseweg 100
4e, 10e, 11e &, 12e verdieping
3528 BJ Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

RondomWerk Arbodienst Utrecht voorziet in alle 5 wettelijk verplichte arbodienst taken:


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie