facebookpixel Innovatief Haalbaarheidsonderzoek: Uniek bij RondomWerk

Kansen in kaart

Uit het onderzoek van de arbeidsdeskundige wordt soms duidelijk dat er ernstige beperkingen bij de medewerker zijn. In deze situatie adviseren wij het innovatieve en onderscheidende haalbaarheidsonderzoek van RondomWerk te laten uitvoeren. Met als doel te bezien of re-integratie tweede spoor een zinvolle interventie is en of betrokken medewerker bemiddelbaar is of bemiddelbaar gemaakt kan worden.

 

Zo werkt het wél

De medewerker maakt kennis met onze werkadviseur. In het gesprek is ruime aandacht voor de vaardigheden, persoonlijke kwaliteiten en functionele mogelijkheden van de medewerker. De adviseur brengt deze in kaart en vervolgens onderzoekt de arbeidsdeskundige van RondomWerk de externe functies. De toetsing van de externe functies vindt plaats met een functieselectiesysteem, wat sterk overeenkomt met het CBBS systeem van UWV.

Eerst vindt een globale geautomatiseerde voorselectie van beroepen plaats aan de hand van een aantal ingebrachte gegevens. Daarna vindt een professionele eindselectie plaats door de functie-eisen en de functiebelasting handmatig te vergelijken met de persoonlijke- en de functionele mogelijkheden van de medewerker.

 

Passende functies op de arbeidsmarkt

De geselecteerde functies worden vervolgens in de praktijk getoetst op haalbaarheid en aanwezigheid op de arbeidsmarkt. Binnen vier weken ontvangt u de rapportage haalbaarheidsonderzoek.

 

Deskundigenoordeel UWV

Het haalbaarheidsonderzoek heeft tot doel om te bezien of er ondanks de beperkte mogelijkheden toch een mogelijkheid bestaat om de medewerker bemiddelbaar te maken. Natuurlijk denken onze werkadviseur en arbeidsdeskundige met u mee in het vervolgadvies.  En mocht onze conclusie zijn dat er geen of zeer marginale bemiddelingsmogelijkheden zijn, dan volgt veelal het advies om de re-integratie inspanningen te laten toetsen middels een deskundigenoordeel van UWV.

 

Met respect voor werkgever én medewerker

Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen, willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of medewerker bent. Zo is RondomWerk  de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau met veel tevreden, trouwe klanten. Om op de korte én lange duur de beste partij voor werkgever en werknemer te zijn.

 

Meer weten over het haalbaarheidsonderzoek volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op.
Onze werkadviseur geeft graag antwoord op uw vragen.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie