facebookpixel Rondomwerk ook in 2018 de beste partner voor bedrijven

Ook in 2018 de beste partner voor werkgever en werknemer!

Het jaar 2017 is bijna gedaan en weten het nu al zeker: 2018 wordt een bijzonder jaar!
Waarin we graag met u verder samenwerken om de beste oplossing te vinden. Altijd met respect voor ieders belangen, altijd als partner die met u meedenkt, aanpakt en doorpakt. Of het nu gaat om verzuim, re-integratie, preventie, duurzame inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding of outplacement.

In 2017 hebben we hard gewerkt om u nog beter van dienst te kunnen zijn en de beste oplossing te vinden voor zowel werkgever als werknemer. Verschillende tools die we inzetten in de begeleiding van uw medewerkers zijn verder geoptimaliseerd. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden bij ondersteuning in de verzuimbegeleiding door onze casemanagers.

Ook op het gebied van duurzame inzetbaarheid hebben we niet stilgezeten. Zoals het inloopspreekuur vitaliteit, maar ook de inzet van een selectie- en loopbaanonderzoek staat op onze ‘menukaart’ duurzame inzetbaarheid.

Onze kantoren in Breda en Rotterdam zijn gegroeid. Per 1 november jl. is ons team uitgebreid met een nieuwe collega werkadviseur – arbeidsdeskundige Carine Rensen.

Het team van RondomWerk in de provincie Zeeland gaat verhuizen en start 2 januari op de nieuwe en frisse locatie aan de Scottweg 29 in Goes.

Wij hebben zin in 2018! Waarin we uw organisatie weer optimaal van dienst kunnen zijn. Altijd maatwerk bieden met korte lijnen. Op het gebied van verzuim, arbeidsdeskundige– en haalbaarheidsonderzoeken, begeleiding tweede en derde spoor en ondersteuning in het voeren van casemanagement. En het vormgeven van loopbaanontwikkeling binnen uw organisatie zodat uw medewerkers ook energiek en vitaal het nieuwe jaar kunnen starten.

Het team van RondomWerk wenst u fijne feestdagen toe en alle goeds voor 2018!

 

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie